Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Αντιδρούν κάτοικοι της Φούστανης - Υποστηρίζουν πως δεν πέθανε από κορωνοιο η 78χρονη

Δείτε την ανάρτηση

Αρκετές αντιδράσεις έχουν προκληθεί στην Φουστανη μετά το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου της 78χρονης, τον οποίο ανακοίνωσε επίσημα και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δανης Τζαμτζης.


Σε ανάρτηση στα social media αλλά και σε επικοινωνία που είχαμε με τον κάτοικο της Φούστανης που έκανε το συγκεκριμένο post, μας μετέφερε πως η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε αλλά προβληματα υγείας, τα οποία ήταν η αιτία για το μοιραίο. 

Μας δήλωσε επίσης τον εκνευρισμό του για την συνεχή παρουσία στα κανάλια έστω και για ένα λεπτό όπως μας τόνισε φορέων του τόπου, γιατί αυτό βοηθάει στην στοχοποίηση του χωριού, κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να γίνεται και τέλος μας εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που τα Μ.Μ.Ε. αντιμετωπίζουν το θέμα.

Εμείς οφείλουμε να παρουσιάσουμε την άποψή των κατοίκων και φυσικά να αναφέρουμε τι λένε οι αρμόδιες και επίσημες αρχές.

Δείτε την ανάρτηση του κατοίκου της Φούστανης:

ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ...Αυτοί είστε! Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε άνοια..Ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης και ήρθε στο χωριό 25 Μαρτίου. Έπαθε εγκεφαλικό στο σπίτι της έπεσε από το κρεβατι της και έσπασε τον γοφο της και κατέληξε στο νοσοκομείο...Και ξαφνικά πέθανε από κορωνοιο. Ντροπή στα μέσα ενημέρωσης της περιοχής.. Η γυναίκα 1ον δεν κάτοικος ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ και 2ον πέθανε από εγκεφαλικό. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΣΤΟΧΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΎ ΜΑΣ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΨΕΥΤΙΑ ΠΑΊΖΕΤΑΙ...



38 σχόλια:

  1. Οφείλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στην ιστοσελίδα για τον τρόπο που παρουσιάζει τα θέματα, αφού παρουσιάζει όλες τις απόψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω τον όρο στόχοποίηση.. δηλαδή να μην γινόταν καν αναφορά στο χωριό; να είχαμε άγνοια; δεν το θεωρώ στόχο ποίηση απλά ενημέρωση των δημοτών προς αποφυγή εξάπλωσης θα ήταν τιμή των κατοίκων του χωριού και κάθε χωριού του Δήμου μας να ενημέρωσει ώστε να ληφθούν άμεσα μέτρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εννοεί αυτό ο κύριος ή η κυρία που έκανε την κοινοποίηση με τον όρο Στοχοποίηση. Φυσικά πρέπει να ξέρει ο κόσμος που υπάρχουν κρούσματα και που Όχι. Αλλά η κυρία πέθανε από εγκεφαλικό Όχι από Covid-19. Έτσι όπως παρουσιάζεται το θέμα από τα μέσα είναι "βρήκαμε παπά ας θάψουμε καμία δεκαριά". Αυτό είναι στοχοποίηση.

      Διαγραφή
  3. Μια διευκρίνιση.. την ανακοινωση δεν την έβγαλε το Aridaia365.. την προβάλει απλώς.. το 2020 γινονται και νεκροψίες.. και ευτυχώς όχι μέσω facebook..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε άτομα με κορονοιο απαγορεύεται η νερκοτομή -νεκροψία

      Διαγραφή
    2. άτομα που έχουν πεθάνει από κορονοιο απαγορεύεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή

      Διαγραφή
    3. Να ενημερωθεις πρωτα καλα.το 2020 εχουν απαγορευτει οι νεκροψιες σε ολο το διαστημα που κρατει ο covid-19

      Διαγραφή
    4. Και πως έγινε πρόσφατα νεκροψία στη 41χρονη που είπαν πως πέθανε από κορονοιο; Μπερδεμένα μας τα λένε

      Διαγραφή
    5. Επειδή το έχω ακούσει πολλές φορές στην αναζήτησή μου δεν κατάφερα να βρω αυτή την απαγόρευση νεκροτομής . Αυτό που λέγετε είναι ότι σε "διαπιστωμένα κρούσματα κορονοιού συστήνεται η αποφυγή νεκροτομής". Άρα αν δεν ήταν διαπιστωμένο κρούσμα δεν υπηρχε πρόβλημα να γίνει νεκροψία(αυτό το κρίνουν οι γιατροί) και αν πάλι ήταν διαπιστωμένο κρούσμα και έκριναν ότι έπρεπε να διευκρινήσουν κάτι για τον θάνατό της πάλι θα γινόταν νεκροψία.

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα σας .... Οι γυναίκα είχε προβλήματα υγείας κλπ .... Εχθές βρέθηκε θετική πήγε νοσοκομείο πότε πρόλαβε κ πέθανε από τον ιό έλεος πια .... Ήταν άρρωστη αυτό .... Κάποιοι πέθαναν κ με το ζόρι τούς βάζουν ν λένε έχουν κορωνοίο φτάνει αυτή η καραμέλα Πία ..... Άλλα κρύβονται από πίσω .... Η αλήθεια θα λάμψει σύντομα ... Ολόκληρη Γερμανία τέτοια μέτρα Δεν πήρε όπως Ελλάδα Ελλάδα στ Γερμανία κ έξω βγαίνουν αλλά κρατούν αποστάσεις 2 μέτρα .... όλα για τ σύστημα υγείας γίνονται κάθε χρόνο από γρίπη πεθαίνουν χιλιάδες κόσμος κ κάνουν τ παλαβοί τρόμαξαν τ κόσμο τώρα με όλο αυτό .... Αυτό είναι χειρότερο από κρίση .... Μετά από αυτό έρχεται οικονομική καταστροφή .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τώρα πες μας το άλλο με τους Μασόνους ..please..πες..ελα..

      Διαγραφή
    2. Εσύ μάλλον είσαι φίλος του τζμτζη

      Διαγραφή
  5. Δεν έγινε δηλαδή διάγνωση για κορωνοιο...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι θάνατοι είναι της εποχικής γρίπης...και μας δουλεύουν ότι είναι από κορονο'ι'ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά, δεν έχω λόγια. Αυτό που παρατηρώ είναι πως οι κάτοικοι της Φουστανης στοχοποιούνται μόνοι τους. Ίσως η γυναίκα υπέστη εγκεφαλικό που προκλήθηκε από τον εν λόγω ιό. Κανείς δεν το αμφισβήτησε αυτό. Όμως ο κορονοϊος αποτελεί την αιτία, εξ αιτίας της οποίας επιδεινωνονται τα ήδη υπάρχοντα υποκείμενα νοσήματα των ασθενών.Μάλιστα, αποτελεί μία επιπλοκη της συγκεκριμένης νόσου. Ας σταματήσουμε όλοι να διασύρουμε το θέμα και να το "παίζουμε" ειδήμονες καθώς όλο αυτό δείχνει μικροπρέπεια. Όπως και να 'χει, συλλυπητήρια στην οικογένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακουσες εσυ καπου επισημα οτι το εγκεφαλικο ειναι επιπλοκη του κορωνοϊου???μηπως ειναι και οι αιμοροϊδες?

      Διαγραφή
    2. μιλάμε για μεγάλη άγνοια ε? τουβλέτο κι έτσι?

      Διαγραφή
    3. Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και σήμερα από τον λοιμοξιωλογο Κ. Τσιοδρα.

      Διαγραφή
  8. Πέστε τα να αγιασι το στομα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στοχοποίηση του χωριού στην Ιταλία τη να πούνε δλδ έχει κρούσματα στο χωριό και το ανέφεραν δεν θα πλήξει ο τουρισμός της Φούστανης που δεν έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως και στοχοποιείται το χωριό!σΕ ΤΟΠΙΚΟ επιπεδο. Λιγο είναι? Διοτι οι κατοικοι της Φούστανης, θα αντιμετωπίζονται ως οι λεπροί της περιοχής, από τους περιοικους. θα θελήσει ο συγχωριανός της να παει super market, για ζωοτροφες κτλ στο διπλανο χωριο...και θα φευγουν όλοι απο διπλα του!Εξαιτίας μιας ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗς!... ΒΕΒΑΙΩς ΚΑΙ στοχοποιειται ενα ολοκληρο χωριο ! ΑΠΟ ΤΊ? ΑΠο την ανοησια των δημοσιογραφων!

      Διαγραφή
    2. Έλα ρε παιδιά όχι γιατί το παίρνετε έτσι, μπαίνουμε σε καραντίνα γιατί το σύστημα υγείας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει πολλά κρούσματα μαζί σε περίπτωση που χρειαστούν εντατική τα πιο σοβαρά περιστατικά. Δε θα σας βλέπει κανείς σαν λεπρούς, μια ίωση είναι που οι περισσότεροι θα την περάσουμε πολύ ελαφριά, προστατευτουμε όμως τις ευπαθείς ομάδες. Μετά την ανάρρωση των ασθενών γιατί να τους αποφεύγει ο κόσμος;

      Διαγραφή
  10. Στοχοποίηση δεν είναι τι να πουν και άλλες χώρες πχ Ιταλία ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΌΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ πάρτε το χαμπάρι δεν σάς θίξανε το χωριό σάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Γιατρος μιλησε όλοι έγιναν ειδηκοι... Χαχα



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανωνυμος και πεινασμενος2 Απριλίου 2020 στις 5:35 μ.μ.

    Το θεμα δεν ειναι η Φουστανη! Το θεμα ειναι, με αυτα που γινονται, ποτε θα ανοιξει ξανα ο Καλογερος στο Αετοχωρι να φαμε κανενα παϊδακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να δέχονται την παραπληροφορηση ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥς ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. Πόση πλύση εγκεφάλου έχουν υποστεί από την τηλεοραση? Όταν κάποιος έχει χρονιο και αυτό επιβαρυνθεί απο τον κορωναϊο και ο ανθρωπος πεθάνει, ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ και ενας υγιης θα πεθανει απο τον ιο. ΟΧΙ.Υπαρχουν φορείς που δεν εμφανιζουν ΚΑΝ συμπτωματα. Ο κορωναιος επιβαρύνει μια ΗΔΗ προβληματικη κατασταση.Δηλαδη Ο,τι θα εκανε και μία οποιαδηποτε γριπη. Χειροτερος ηταν ο Η1Ν1, αλλα δεν εκλεισαν τον κοσμο σπιτι ...!Αυτο από μονο του λέει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαι από τα πάνω χωριά, αυτό που πάντα ζούμε σε σχέση με το "τι θα πει το χωριό "είναι απερίγραπτο. Όπως όλη μας η ζωή κανονιζεται από την γνώμη του κόσμου, πολύ περισσότερο τώρα τρεμουμε μην έρθει το κακό πρώτα σε μας και το τι έχει να γίνει. Να έχεις τους δικούς σου στις ευπαθείς ομάδες, να σκέφτεσαι πως θα πρέπει να οργανωθείς πιο αποτελεσματικα και από πάνω να σε απασχολεί τι θα λέει ο ένας και ο άλλος. Επιτέλους κανείς δεν φταίει αν αρρωστήσει, αρρωστησαν μεγάλοι δημοσιογράφοι, βουλευτές, ηθοποιοί, ως και πρωθυπουργός και το κοινοποιησαν πολύ φυσικά ενώ για μας είναι φοβερή ντροπή να μας πιάσουν στο στόμα οι φάρμακογλώσσες.Μπροστά στην παγκόσμια απειλή που μας έτυχε ας συμαζευτουμε, να συμπασχουμε διακριτικά, να ενθαρρυνουμε ο ένας τον άλλο. Ίσως μας αλλάξει όλο αυτό και να βλέπουμε το πρόβλημα κατάματα για να δώσουμε λύση αντι να το κρύψουμε κάτω από το χαλί φοβούμενοι την κατακριση, ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα και συλλαλητήρια και στο δεύτερο νεκρό στο νομό πελλας....Αλλά τι δεν καταλαβαίνουν όταν λέμε ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ....ότι όσοι έχουν ταλαιπωρημένο ανοσοποιητικό προσβαλλεται εύκολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συλλαλητήρια ?? δεν το βρίσκεις κάπως ακραίο?

      Διαγραφή
  16. Ενταξει συμπατριωτες δεν ειναι στοχοποίηση που από ατυχία συμπολιτων μας κόλλησαν τον ιο και τωρα περνανε την δοκιμασια.Ας περασει με το καλό,ας γινουν καλά οι ανθρωποι και μην αρχιζετε να ριχνετε ευθυνες στον εναν ή στον αλλο.Εδώ νοσησαν τοσοι διασημοι και το ειπαν και τωρα κάποιοι αρχισαν την γρινια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχουμε διαβάσει όλες τις τοπικές ειδήσεις που υπάρχουν κρούσματα..τέτοια σχόλια μόνο η Φούστανη...δεν καταλαβαίνω γιατί το εν λόγω χωριό ας μου πει κάποιος.Τι δεν καταλαβαίνουν ότι ένας με υποκείμενο νόσημα προσβάλλεται πιο εύκολα...εδώ δούμε παππούδες στο σπίτι κ αν τα εγγόνια είναι αδιαθετα τους λέμε να μην πάνε στους παππούδες... Λυπάμαι στο 2020 που υπάρχουν τέτοιες σκέψεις..ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπάρχει κάποιο επίδομα μετά τον θάνατον για τους οικείους αν δηλωθεί κοροναιος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μέσα απ τα παλιά σχόλια καταλαβαίνουμε πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε να χάσουμε ανθρώπους μας και να κοροιδεύει όλη η Ελλάδα την Πέλλα με τον λίγο πληθυσμό να έχει τόσα κρούσματα και τόσους νεκρούς.Γιατί είχε άποψη και η Σούλα η συμπεθέρα του Μάκη που ο ξάδερφος ο Μήτσος δουλεύει στα ΕΚΑΒ (του Γυμνασίου βέβαια το απολυτήριο) κλπ κλπ.Συμπέρασμα: εάν δεν είσαι καταξιωμένος σε κάποιον τομέα με πιστοποίηση δεν θα πρέπει να σου επιτρέπεται να εκφράζεσαι...είσαι επικίνδυνος κι εσυ φίλε μου κι εγω και όλοι μας.Οι γνώμες οι ανεύθυνες σκοτώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365