Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Η συνταγή της ημέρας: Χοιρινό με τρίχρωμες πιπεριές και σάλτσα σόγιας

Η συνταγή της ημέρας

Δείτε την συνταγή:


Υλικά Συνταγής
¾ του κιλού χοιρινό (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
3 μεγάλες πιπεριές (1 κόκκινη, 1 κίτρινη, 1 πορτοκαλί)
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
Σος σόγιας
1 κ.σ πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο, Μπαχάρι, Αλάτι, Πιπέρι, Πάπρικα

Εκτέλεση Συνταγής
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε το κρέας μέχρι να αλλάξει χρώμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι που έχουμε χοντροκόψει.
Κόβουμε τις πιπεριές σε μέτρια μπαστουνάκια και τις ρίχνουμε κι αυτές στο τηγάνι.
Τέλος προσθέτουμε ψιλοκομμένο σκόρδο (ή και σκόνη), 2 μπαχάρια, πάπρικα, τον πελτέ και 3 κουταλιές της σούπας σόγια.
Συμπληρώνουμε με ζεστό νερό –ώστε να καλύψει το κρέας- και το αφήνουμε να σιγοβράσει.
Θέλει προσοχή η σόγια γιατί είναι αλμυρή. Καλό θα ήταν να βάλουμε λίγη ποσότητα και να συμπληρώσουμε μετά αν χρειαστεί, παρά να έχουμε ένα αλμυρό αποτέλεσμα – το οποίο όσο θα κατεβαίνει η στάθμη της σάλτσας θα γίνεται ακόμη πιο έντονο.
Αλάτι συμπληρώνουμε στο τέλος – αν χρειαστεί γιατί μπορεί να μη χρειαστεί και καθόλου.
Σερβίρουμε με κάποιο ζυμαρικό, ρύζι ή πουρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365