Κυριακή, 2 Αυγούστου 2020

Η συνταγή της ημέρας: Χταπόδι ξυδάτο

Η συνταγή της ημέρας

Δείτε την συνταγή:


Υλικά
Χταπόδι 1 1/2 κιλό φρέσκο ή κατεψυγμένο
Ελαιόλαδο
Ξύδι
Αλάτι
Ρίγανη

Οδηγίες
Καθαρίζουμε το χταπόδι , το πλένουμε καλά, το βάζουμε στην χύτρα με νερό ίσα να το σκεπάσει μαζί με 1/2 φλυτζάνι του καφέ ξύδι και το βράζουμε για 10 λεπτά. Όταν το βγάλουμε το βάζουμε στο σουρωτήρι να στραγγίξει τα υγρά του , το πασπαλίζουμε με ρίγανη και το αφήνουμε να κρυώσει. Το κόβουμε λοξά σε κομμάτια , βάζουμε αλάτι, ρίγανη , λάδι και ξύδι και το σερβίρουμε.(Αν θέλουμε πριν το κόψουμε το βάζουμε λίγο στο γκριλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365