Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η Λαρισαία φοιτήτρια ιατρικής που βάζει “φωτιά” στο instagram

Δείτε φωτογραφίες

Ο κάμπος παίρνει φωτιά και η αιτία βρίσκεται στην Ιρίνα Παπασυννεφάκη. Η καλλονή από την Λάρισα είναι η νέα άφιξη στην κατηγορία #InstaGirls και αποτελεί ένα από τα hot ονόματα του ελληνικού modeling.


Η Ιρίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρισα, σπουδάζει ιατρική και βρίσκεται στο πτυχίο της. Παρότι δεν έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε κάποιο reality μόδας ή ομορφιάς, η ίδια δεν θα το απέκλειε καθώς θεωρεί πως θα της ανοίξει πόρτες για το μεγάλο όνειρό της.

Αυτό δεν είναι άλλο από μία καριέρα στον χώρο του modeling και θεωρούμε πως έχει όλα τα φόντα ώστε να το καταφέρει. Μάλιστα δεν αποκλείει την ιατρική που αποτελεί την πρώτη της επιλογή, διότι τα λαμπερά φώτα της μόδας δεν θα λάμπουν για πάντα. Αγαπημένη της δραστηριότητα το Instagram όπου απαριθμεί μόλις 11.800 followers. Ο λόγος; Διότι ο αλγόριθμος του πουριτανισμού της κατέβασε το προηγούμενο account λόγω των τολμηρών ποζών της.

Δείτε φωτογραφίες:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365