Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Παντελής Παντελίδης: Το τροχαίο - σοκ, 5 χρόνια πριν σαν σήμερα

5 χρόνια πριν σαν σήμερα

18 Φεβρουαρίου 2016. Ηταν 9 το πρωί όταν η πληροφορία αρχικά ότι ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο, αρχίζει να κυκλοφορεί. Κανείς δεν το πιστεύει. Λίγα λεπτά αργότερα η είδηση επιβεβαιώνεται.


Μετά από μια μεγάλη βραδιά, ένα μεγάλο ξενύχτι, που ξεκίνησε από τις πρόβες στο μαγαζί που θα έκανε πρεμιέρα ο Παντελής Παντελίδης, διασκέδαση σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής και κάποιες ώρες παιχνιδιού σε λέσχη-σπίτι στην περιοχή του Ελληνικού, ο τραγουδιστής μαζί με τις δύο φίλες του, την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου μπαίνει στο αυτοκίνητό του για να επιστρέψει τα κορίτσια σπίτι τους και ακολούθως ο ίδιος στο δικό του.


Στα σπίτια τους εκείνο το πρωινό δεν πήγε κανείς. Η διαδρομή ολοκληρώθηκε στις 08:10 το πρωί, λίγα χιλιόμετρα μετά το σπίτι-λέσχη. Το θηριώδες μαύρο τζιπ του Παντελή Παντελίδη, ενώ κινούνταν στη γέφυρα που οδηγεί από το παλιό αεροδρόμιο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κατέληξε στο πρανές. Στο εσωτερικό του σιωπή. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κάποιες γυναικείες κραυγές. Η φωνή του Παντελή Παντελίδη έχει σιγήσει για πάντα. Η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ φθάνουν στο σημείο και ξεκινούν τον απεγκλωβισμό. Η Φρόσω Κυριάκου ενημερώνει τους ανθρώπους που έχουν έρθει να την βοηθήσουν ότι ο άνδρας στο αυτοκίνητο είναι ο Παντελής Παντελίδης. Κανείς δεν την πιστεύει, η πληροφορία όμως διαδίδεται.





Η σορός του Παντελή Παντελίδη μεταφέρεται στο Ασκληπιείο της Βούλας. Στο πατρικό του στη Νέα Ιωνία αρχίζουν να χτυπούν τα τηλέφωνα. Η πληροφορία μεταφέρεται στην οικογένεια, που απεγνωσμένα αρχίζει να ψάχνει τον Παντελή. Λίγη ώρα αργότερα είναι οι ίδιοι που θα επιβεβαιώσουν την τραγική είδηση αναγνωρίζοντας τη σορό του δικού τους ανθρώπου.


Η κηδεία του γίνεται δύο ημέρες μετά στη Νέα Ιωνία, με μια λαοθάλασσα να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία. Ο 33χρονος Παντελής Παντελίδης που μπήκε σαν κομήτης στο ελληνικό τραγούδι, κάνοντας κυριολεκτικά θραύση, έφυγε με το ίδιο ξαφνικά. Και άδοξα, τη στιγμή της απογείωσής του.


Τα δύο κορίτσια που επέβαιναν στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη τραυματίστηκαν, η Φρόσω Κυριάκου πιο ελαφριά, η Μίνα Αρναούτη πιο βαριά. Εμεινε σε καταστολή, έκανε πολλαπλά χειρουργεία, έμεινε στο νοσοκομείο για μήνες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365