Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Ο Γιώργος Συλλέκτης υποψήφιος με τον Χρήστο Μπάτση, μετά από ένα πλούσιο έργο στην ΔΗ.Κ.Ε.Α.


Γεννήθηκε στις 04 Φεβρουαρίου του 1977 στην Έδεσσα και είναι κάτοικος Σαρακηνών. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μπαγγέα με την οποία έχουν 3 παιδιά.

Δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα ενώ παράλληλα είναι ιδιοκτήτης φυτωρίου, με αποτέλεσμα να γνωρίζει εκ πείρας τις καθημερινές δυσκολίες του πρωτογενή τομέα.

Κατά τους 18 μήνες ενασχόλησης του ως Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.Α. Αλμωπίας, διοργάνωσε εκδηλώσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος οι οποίες είχαν μεγάλη επιτυχία και έλαβαν μέρος στο Δήμο μας για πρώτη φορά.


Ενδεικτικές αυτών ήταν η 1η & 2η Έκθεση Τοπικών Τροφίμων Αλμωπίας, το 1ο & 2ο Street Food Party, το 1ο & 2ο Φεστιβάλ Οίνου (Οινοέκθεση) Αλμωπίας, η Παγκόσμια ημέρα Παιδικού Βιβλίου, ο 2ος Αλμωπαίος Ποδηλατικός Γύρος (2022), Street Tennis, Πάμε Δασάκι (Picnic), το Goodbye Summer Party, τα Carnival Party & Κούλουμα, όπως επίσης και χορευτικές εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία Αριδαίας.Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της θητείας έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενίσχυση της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου, που αποτελεί ένα κόσμημα για τον Δήμο μας, ενώ παράλληλα ενίσχυσε τον στόλο της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας με ένα νέο όχημα και ανέπτυξε σημαντικές εθελοντικές δράσεις όπως ο καθαρισμός στο Δασάκι Αριδαίας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της πόλης Θοδωρή Ταρασίδη. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365