Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Αλέξανδρος Σιάλης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Χρήστο Μπάτση

Γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1996. Μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στην Τοπική Κοινότητα Πιπεριάς. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. της Λάρισας όπου και εργάζεται στον κλάδο του. Παράλληλα κάνει τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα στον τομέα του τουρισμού, ασχολείται επίσης με αγροτικές εργασίες καθώς κατάγεται από αγροτική οικογένεια. 


Το 2021 εργάστηκε στην Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αλμωπίας συμμετέχοντας σε μελέτες οδοποιίας και αρδευτικών δικτύων. Κατά την διάρκεια των σπουδών εργαζόταν στον τομέα της εστίασης. Έχει εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος υπαξιωματικός με τον βαθμό του λοχία στο σώμα της Στρατονομίας. Συνάμα είναι εθελοντής αιμοδότης. Είναι ένας νέος δραστήριος, με αρχές και αξίες πρόθυμος να εργαστεί σκληρά για το κοινό καλό του τόπου μας. 


Τηλέφωνο: 6981862210


E-mail: alexandrossialis7@gmail.com

FB: Alexandros Sialis

Instagram: Alexander Sialis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365