Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Έδεσσας: Ο Θωμάς Ουζούνης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Τσεπκεντζή

Είμαι ο Ουζούνης Θωμάς του Νικολάου και της Κυριακής Μαλίγκα και είμαι παντρεμένος με την Ζωή Γεωργίου με την οποία έχουμε αποκτήσει μια κόρη, την Νικολέτα. 

Απoφοίτησα από τη σχολή των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδίκευση στον ελληνικό παραδοσιακό χορό. 

Παράλληλα με τον χορό, η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, από μικρό παιδί, με οδήγησε στο να το ασχολούμαι ενεργά έως και σήμερα σαν προπονητής, κυρίως σε αναπτυξιακές ηλικίες.

Η πολυετής μου πείρα  στους χώρους τους οποίους δοκιμάζομαι εδώ και χρόνια, μαζί με τις πολύπλευρες προοπτικές ανάπτυξης που έχει ανάγκη ο τόπος μας , με οδήγησαν σαν  ενεργό πολίτη, στο να κάνω το επόμενο βήμα και να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Τσεπκεντζή <<ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ >>

Ενός ανθρώπου στον οποίο έδειξα εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή και για αυτό ζητάμε την στήριξη σας, ευελπιστώντας να αλλάξουμε σελίδα όλοι μαζί,για το καλό του ΔΗΜΟΥ, για το καλό του τόπου ΜΑΣ. 


Με σεβασμό, ακεραιότητα και αποφασιστικότητα θα βγούμε μπροστά, για την πόλη μας.

Με εκτίμηση

Ουζούνης Θωμάς

Χοροδιδάσκαλος 

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Με την παράταξή του

Υπ. Δημάρχου Γιάννη Τσεπκεντζή <κοινωνία σε κίνηση>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365