Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Πέτρος Λυσίτσκας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Χρήστο Μπάτση

Ονομάζομαι Πέτρος Λυσίτσκας, πολλοί  με γνωρίζετε ως Περόνα, και κατάγομαι από το Λουτράκι Αλμωπίας. Πατέρας μου είναι ο Αντώνης Λυσίτσκας, ο ψυκτικός, και μητέρα μου η Αλεξάνδρα Σάρρη με καταγωγή από την Σωσάνδρα Αλμωπίας. Διατελώ το επάγγελμα του κομμωτή. Για μια σειρά ετών καταπιάστηκα επίσης, με τον τομέα της εστίασης στην περιοχή όντας συνιδιοκτήτης μπαρ (VIBE bar). 

Η καθημερινή τριβή μου με κατοίκους της Αλμωπίας και η επαφή με τον νέο κόσμο αυτής μου έδωσε μια ξεκάθαρη εικόνα για τα προβλήματα, τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του τόπου μας. Εδώ ζούμε και θέλουμε να ζούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, εμείς και οι γύρω μας. 

Έτσι λοιπόν, ύστερα από ώριμη σκέψη αποφάσισα  να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αλμωπίας. Με πλήρη εμπιστοσύνη και γνωρίζοντας το έργο του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση, αποδέχτηκα την πρότασή του να ενταχθώ στον συνδυασμό «Εδώ Ζούμε» που συνιστά μια ομάδα δυναμικών και ικανών ανθρώπων με όραμα για την Αλμωπία.

Είμαι λοιπόν, έτοιμος να δοκιμαστώ στην κάλπη, να εργαστώ προς όφελος του Δήμου και των πολιτών του, να συνδιαλλαγώ μαζί τους και να δεχθώ οποιαδήποτε γόνιμη κριτική. Έτσι, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ζητώ τη στήριξη και την ψήφο σας ώστε να δώσετε την ευκαιρία σε μένα και στον συνδυασμό «Εδώ Ζούμε» να συνεχίσουμε την διοικητική πορεία σταθερά, με έργα και πράξεις.

Με εκτίμηση, 

Λυσίτσκας Πέτρος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365