Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Βασίλης Νικολαΐδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Χρήστο Μπάτση

Νικολαΐδης Βασίλης (ΤΣΑΛΟΥΜΗΣ) Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χρήστου Μπάτση.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Άψαλο Αλμωπίας το 1997.


Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο της πληροφορικής στην Αριδαία, ενώ παράλληλα είμαι προπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κάτοχος Advanced στα αγγλικά και κάτοχος ECDL.

Στο παρελθόν έχω εργαστεί σε εργοστάσια μεταποίησης φρούτων και κατασκευής παλέτας.


Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τον εθελοντισμό στον τομέα της καθημερινότητας.

Από το 2015 έως σήμερα, 8 συναπτά έτη, είμαι εθελοντής στην Εθελοντική Ομάδα Αψάλου. Ενδεικτικά αναφέρω μερικές δράσεις της ομάδας όπως, επιδιορθώσεις πεζοδρομίων, καλλωπισμός δέντρων σε κοινόχρηστους χώρους, αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων, αφαίρεση ανεπιθύμητης βλάστησης, επιδιορθώσεις στο οδικό δίκτυο, επιδιορθώσεις σε κάδους απορριμμάτων, καθαριότητα και άλλες πολλές.


Επιπλέον, έχω εκπαιδευτεί και φέρω την ιδιότητα του Εθελοντή Πυροσβέστη από το 2017. Υπηρετώ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας.


Επιδιώκοντας να προσφέρω ενεργά στα πολιτιστικά στην περιοχή της Αλμωπίας, ενσωματώθηκα και είμαι μέλος του Δ.Σ, στο Λ.Ο. “Οι Άλμωπες”, ενώ στο Σύλλογο Νέων Αψάλου είμαι ιδρυτικό μέλος και παράλληλα διατελώ πρόεδρος. Στο παρελθόν διετέλεσα πρόεδρος και στο Σύλλογο Ποντίων Αψάλου.


Υπηρέτησα στο στρατό ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού, και ολοκλήρωσα τις υποχρεώσεις μου με το βαθμό του Εφέδρου Ανθυπολοχαγού.


https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1639025533007989&type=1&l=ab583c50f8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365