Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Η συνταγή της ημέρας: Μωσαϊκο με άρωμα μπανάνας

Η συνταγή της ημέρας

Δείτε την συνταγή:


Υλικά
Μπισκότα πτι-μπερ 300 γρ
Βούτυρο 200 γρ
Άχνη ζάχαρη 100 γρ
Κακάο 100 γρ
Πραλίνα φουντουκιού 3 κουταλιές σούπας
Γάλα 100 ml
Λικέρ μπανάνα 3 κουταλιές σούπας
Μπανάνες 3 τεμ κομμένες καρέ

Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο (να μην κάψει ίσα να λιώσει) , κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη (κρατάμε λίγο για πασπάλισμα στο τέλος), ανακατεύουμε να λιώσει καλά, προσθέτουμε το κακάο, το γάλα ,την πραλίνα,το λικέρ,ανακατεύοντας καλά και τέλος προσθέτουμε τα μπισκότα σπασμένα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά και προσθέτουμε τα κομμάτια μπανάνας. Αδειάζουμε το μείγμα σε διάφανη μεμβράνη απλώνοντας το καλά και του δίνουμε σχήμα ρολό. Αφήνουμε στο ψυγείο για 60 λεπτά, αφαιρούμε την μεμβράνη, πασπαλίζουμε με την άχνη ζάχαρη που κρατήσαμε κι είναι έτοιμο να το κόψουμε σε φέτες και να το απολαύσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365