Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Σε όλες τις Κατηγορίες των τοπικών πρωταθλημάτων διπλωματούχοι προπονητές

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Aridaia365
Αλλαγές προβλέπονται στο θέμα των προπονητών στα τοπικά πρωταθλήματα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Aridaia365, η Πολιτεία είναι κάθετη σε κάποια θέματα, όπως είναι αυτό της πρόσληψης του πρόονητή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όλες οι ομάδες ανεξάρτητα από την Κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται, θα πρέπει να έχουν στον πάγκο τους προπονητή με δίπλωμα.

Επίσης θα πρέπει να υπάρχει εξάμηνη σύμβαση εργασίας και ασφάλιση στον ΕΦΚΑ με κατώτατο ποσό τα 250 ευρω μηνιαίως.

Όποιο σωματείο θέλει να συμμετέχει και να είναι μέσα στις επιχορηγήσεις από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, θα πρέπει να εναρμονιστεί με τις παραπάνω απαιτήσεις, που η αλήθεια είναι ότι προβληματίζουν αρκετά τα σωματεία που ήδη για την τροποποίηση του καταστατικού τους έχουν …ματώσει κατά 500 ευρώ, στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365