Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Γιώργος Μαυρίδης: "Θα έπρεπε να έχω γίνει gay"

"Θα έπρεπε να έχω γίνει gay από αντίδραση"

Ο Γιώργος Μαυρίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία την ομοφυλοφιλία.



«Έχω μιλήσει με ψυχολόγο γι’ αυτό το κομμάτι. Ακόμα και οι ενδοιασμοί που υπάρχουν στον κόσμο για το πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας ή τι παράδειγμα θα δώσουμε στα παιδιά μας, θέλω να πω ότι τα παιδιά θέλουν μόνο αγάπη, είτε είναι δυο άντρες είτε δυο γυναίκες. Κάπου έχει μπερδευτεί λίγο ο κόσμος, γιατί και η θρησκεία κάπου τους μπερδεύει…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τη σεξουαλική ταυτότητα του κάθε παιδιού και του κάθε ανθρώπου δεν θα την κρίνουν οι γονείς του, ούτε το τι θα δει. Είναι καθαρά μέσα του. Θα έπρεπε να έχω γίνει gay με αυτά που έχω περάσει πιτσιρικά και έχω ακούσει. Από αντίδραση και μόνο γι’ αυτά που άκουγα τόσα χρόνια, θα έπρεπε να γίνω…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365