Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Χώρισε το μοναδικό ζευγάρι του «Παρα Πέντε» 14 χρόνια μετά (ΦΩΤΟ)

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς και ήταν μέχρι σήμερα μαζί.

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz με τη σχέση τους να κρατάει μιάμιση δεκαετία σχεδόν.


Η Αγγελική Λάμπρη -η τηλεοπτική Αγγέλα- και ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης της σειράς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, δεν είναι πια μαζί και ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στα γυρίσματα του «Παρα Πέντε» απέκτησε ένα παιδί και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του που κράτησε για 14 χρόνια.

Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει έναν περίπου χρόνο πριν.

«Πρόκειται για έναν ‘βελούδινο’ χωρισμό», υποστηρίζουν άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον.

«Η Αγγελική και ο Αντώνης έχουν κρατήσει πια μια φιλική σχέση και έχουν συνεχή επικοινωνία για χάρη της πανέμορφης κόρης τους, που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητας τους», τονίζουν οι πηγές που επικαλείται η εφημερίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365