Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Ειρήνη Κολλιδά: Η "καυτή" γυμνάστρια έβαλε μαγιό και μοιράζει... εγκεφαλικά!

Δείτε την φωτο

Και βέβαια η εντυπωσιακή Ειρήνη δεν είναι μόνο γυμνάστρια, αλλά και παρουσιάστρια-ραδιοφωνική παραγωγός!

Δείτε την φωτο:



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σαν μια σταγόνα του νερού που πέφτει και με δροσίζει... σε αισθάνθηκα εκείνη την φορά το σώμα μου να αγγίζεις Μην μιλήσεις μην πεις τίποτα λόγος δεν υπάρχει... σαν μια σταγόνα ήρθες και εσύ τα μέσα μου να αλλάξεις... Τώρα όμως κύλησες στο χώμα έχεις φτάσει..... θα περιμένω την βροχή το σύννεφο για να ρθει για να σε νοιώσω πάνω μου ξανά... να πάρω την δροσιά σου να νοιώσεις την λαχτάρα μου και την ανυπομονησία μου... Κάποιες μέρες έχω έμπνευση....να μην την μοιραστώ μαζί σας???? Καλή εβδομάδα σε όλους χαμογελάτε μωρεεεεεέ!!!! #sunshine #happymoments #summeredition #summer19 #justsmile #greecelover #greece #reasontovisitgreece #positivevibes #irinikolida #loveyou #happyweek
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Kolida (@irini_kolida_original) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365