Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Αιχμάλωτος Σου γίνεται ο Δημήτρης Νέζης στην νέα του επιτυχία

Ακούστε το

Ο Δημήτρης Νέζης επιστρέφει δυναμικά με την νέα του επιτυχία που έχει τίτλο «Αιχμάλωτος Σου» η οποία κυκλοφόρησε από την Spark Records.

Ο καλλιτέχνης με την επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μουσικής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό στην Ρωσία και διέπρεψε με συνεργασίες δίπλα σε ηχηρά ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, η Τζούλι Μασίνο, ο Αντώνης Γούναρης, ο Πάνος Μεταξόπουλος, ο Chuck Foster, ο Nεκτάριος Σφυράκης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Σαββιδάκης, κ.ά, αυτή την φορά παρουσιάζει την νέα του επιτυχία που έρχεται να ξεσηκώσει για αυτό το καλοκαίρι.


Με εφόδιο τις μουσικές του σπουδές σε Εθνικό ωδείο Αθηνών και σε Fame Studio Ant1, καθώς και το αστείρευτο ταλέντο του, μας προκαλεί να ανεβάσουμε την ένταση στα ύψη και να γίνουμε «Αιχμάλωτοι» του σε ένα απόλυτο καλοκαιρινό party, κάτω από τον ρυθμό του καινούργιού του τραγουδιού σε στίχους Δημήτρη Δινελεκίδη από την Αλμωπία και μουσική Κωνσταντίνου Οικονομόπουλου!

Ακούστε το:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365