Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Γιώργος Λιάγκας - Βίκυ Κάβουρα: Διακοπές στο νησί των ανέμων (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Οι επώνυμοι της εγχώριας showbiz έχουν ξεκινήσει τις εξορμήσεις τους στα ελληνικά νησιά, με τη Μύκονο να είναι για ακόμη μία φορά ο πιο δημοφιλής προορισμός.


Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ανάμεσα στους διάσημους που επέλεξαν το κοσμοπολίτικο «νησί των ανέμων» για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Στην παρέα του παρουσιαστή βρισκόταν και η Βίκυ Κάβουρα, η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το καλλίγραμμο κορμί της.

Ο δημοσιογράφος μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον ANT1, θα συνεργαστεί με τον ΣΚΑΪ και εκεί θα έχει διπλό ρόλο, καθώς έχει αναλάβει το νέο τηλεπαιχνίδι με τίτλο «Guess my age», αλλά και την πρωινή ζώνη του καναλιού. Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για το πάνελ της εκπομπής είναι κι αυτό της Βίκυς Κάβουρα.

Ανάμεσα στους υποψήφιους συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκαν η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Κώστας Τσουρός, ωστόσο και οι δύο φαίνεται πως θα παραμείνουν στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού για την ερχόμενη σεζόν εκτός εκπλήξεως, αφού όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ήταν εξαιρετικά ικανοποιημένες από την πορεία της φετινής τους εκπομπής.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365