Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Αλλάζει το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Πέλλα;

Τα μη γεωγραφικά κριτήρια για το κλείσιμο του ψηφοδελτίου έχουν φέρει μεγάλη απογοήτευση σε ανθρώπους του κόμματος στην περιοχή

Πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί απο την στελέχωση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στο Νομό Πέλλας. Δύο μεγάλες περιοχές, η πρωτεύουσα Έδεσσα και η Αλμωπίας, έμειναν χωρίς υποψήφιο, την στιγμή που στα Γιαννιτσά υπάρχουν 5!!! και 1 από την Σκύδρα.

Τα προηγούμενα χρόνια θυμίζουμε πως οι υποψήφιοι από την περιοχή των Γιαννιτσών ήταν 3 και από 1 είχαν Άριδαια, Έδεσσα και Σκύδρα.


Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του κόμματος σκέφτεται να κάνει μια αλλαγή και στην θέση της κυρίας Νίκης Ποζίδου από τη Σκύδρα, θα μπει η κυρία Λεμονιά Γαϊσίδου από την Έδεσσα, η οποία αλλαγή αν γίνει θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Κάτι το οποίο και πάλι δεν αλλάζει και πολλά, αφού αν γίνει η παραπάνω αλλαγή η Αλμωπία και η Σκύδρα τώρα δεν θα έχουν υποψήφιο, ενώ μεγάλη εντύπωση προκαλεί πως ούτε τώρα δεν θα "πειραχθεί" κάποιος υποψήφιος από την περιοχή των Γιαννιτσών. 

Τα μη γεωγραφικά κριτήρια για το κλείσιμο του ψηφοδελτίου έχουν φέρει μεγάλη απογοήτευση σε ανθρώπους του κόμματος στην περιοχή, πολλοί μάλιστα κάνουν λόγο για νομό Γιαννιτσών.

Εντύπωση προκαλεί βέβαια και η σιγή που υπάρχει από την επικοινωνιακή τον προηγούμενο καιρό Δημ.ΤΟ Αλμωπίας.

2 σχόλια:

  1. θα ανταμειφθούν για την σιωπή τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΤΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
    ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ, ΓΙΑ TΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365