Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Τζέιμς Μποντ: Τα γυρίσματα της νέας ταινίας καθυστερούν επειδή ο σκηνοθέτης παίζει... PlayStation

«Ανταρσία στα πλατό του Bond 25» είναι ο τίτλος που «παίζει» τις τελευταίες ώρες σε βρετανικές ιστοσελίδες

Οι κάθε είδους καθυστερήσεις στην επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ – αντικατάσταση σκηνοθέτη, αλλαγές στο σενάριο, τραυματισμός του Ντάνιελ Κρεγκ – έχουν «ενθουσιάσει» τα βρετανικά ταμπλόιντ, που αποκαλούν το πρότζεκτ «καταραμένο», και περιμένουν πως και πως το επόμενο στραβοπάτημα στην παραγωγή.



Αυτή τη φορά, «κατάσκοπος» της εφημερίδας The Sun στα γυρίσματα της ταινίας αναφέρει ότι ο σκηνοθέτης Κάρι Φουκουνάγκα έστησε το συνεργείο για 3 ώρες, επειδή δεν μπορούσε να αφήσει το παιχνίδι που έπαιζε στο PlayStation. Μάλιστα, επειδή η παραγωγή έχει ήδη καθυστερήσει αρκετά, οι συνεργάτες του ζήτησαν από το συνεργείο να δουλέψει το σαββατοκύριακο – που περιλάμβανε και τη Γιορτή του Πατέρα – κάτι που πολλοί αρνήθηκαν να κάνουν. «Ανταρσία στα πλατό του Bond 25» είναι ο τίτλος που «παίζει» τις τελευταίες ώρες σε βρετανικές ιστοσελίδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365