Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Η μεγάλη ανατροπή: Αυτός είναι ο νέος πράκτορας 007 (ΦΩΤΟ)

Κι αν δεν είναι οριστικά αυτός ο διάδοχός του, σίγουρα οι παραγωγοί σκέφτηκαν κάτι ανατρεπτικό

Πολλές είναι οι φήμες σχετικά με την ονοματολογία των πιθανών διαδόχων του Ντάνιελ Κρεγκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Βρετανού πράκτορα 007. Κι αν δεν είναι οριστικά αυτός ο διάδοχός του, σίγουρα οι παραγωγοί σκέφτηκαν κάτι ανατρεπτικό για να αφήσουν τους φαν του Τζέιμς Μποντ με ανοιχτό το στόμα.


Έτσι, επέλεξαν μία γυναίκα και μάλιστα μαύρη για τον ρόλο του νέου πράκτορα που θα κάνει την εμφάνισή της στην επερχόμενη ταινία Bond 25, παίρνοντας τα σκήπτρα από τον Τζέιμς Μποντ και τον κωδικό του 007.

Πρόκεται για τη Λασάνα Λιντς, η οποία είναι Βρετανή και αναμένεται να είναι η νέα 007 που θα εμφανιστεί στην κεντρική σκηνή στην αρχή της ταινίας.

Η Λασάνα θα είναι επιφορτισμένη, σύμφωνα με τη Mail, να εντοπίσει τον Ντάνιελ Κρεγκ και να τον πείσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση για μία νέα αποστολή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365