Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

92χρονος δωρίζει 600.000$ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Τη δημόσια βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα χρηματοδοτήσει με τη δωρεά του ο κύριος Θανάσης Παλαιολόγου.

Ο Θανάσης Παλαιολόγου ήταν επί πολλά χρόνια μετανάστης στην Αμερική. Στα 92 του σήμερα, ο καταγόμενος από τη Νάπη της Λέσβου έχει επιστρέψει και ζει στη Μυτιλήνη. Σήμερα, το όνομά του το έμαθε όλο το ελληνικό ίντερνετ, χάρη στη δωρεά ύψους 600.000 δολαρίων που έκανε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.


Με καημό για τη στήριξη της εκπαίδευσης που εκείνος δεν είχε, ο «κυρ Θανάσης» αποφάσισε να χρηματοδοτήσει τη μελέτη επισκευής του κτιρίου που στεγάζει τη δημόσια βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε πρόταση δωρεάς 600.000 δολαρίων ΗΠΑ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου γι’ αυτό τον σκοπό. 

Η πρότασή του θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να γίνει δεκτή από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Μοναδικός όρος της δωρεάς είναι το ποσό, το οποίο μπορεί −όπως έγινε γνωστό− και να αυξηθεί, να διατεθεί για τις ανάγκες της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365