Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Η Ράνια Κωστάκη στα ροζ - Η θεαματική αλλαγή στα μαλλιά της

Εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της Ράνιας Κωστάκη

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός αγαπά να τις μεγάλες αλλαγές και της αρέσει να πειραματίζεται με την εξωτερική της εμφάνιση. Καταφέρνει, όμως, τις περισσότερες φορές να δείχνει σέξι. Πρόσφατα αποφάσισε να αλλάξει look στα μαλλιά της και να αφήσει για λίγο το ξανθό χρώμα.


Εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της Ράνιας Κωστάκη

Η Ράνια Κωστάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ποστάρει καθημερινά στιγμές από την καθημερινότητα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ένα instastory που έκανε χθες σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο από τους διαδικτυακούς της φίλους, αποφάσισε να υιοθετήσει μια εκκεντρική απόχρωση στα μαλλιά της, βάφοντάς τα... ροζ! Μπορεί να μην συνηθίζεται να βλέπουμε καθημερινά τόσο extreme looks, όμως η ραδιοφωνική παραγωγός δείχνει την alternative πλευρά της και της πάει πολύ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365