Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Οριστικό: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του Καφέ της Χαράς

Δια στόματος Χάρη Ρώμα

Το Καφέ της Χαράς εμφανίστηκε πριν από περίπου 15 χρόνια και ήταν μια από τις αγαπημένες σειρές του ANT1, με δημιουργούς τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά. Πάνε μήνες τώρα που είχε ανακοινωθεί επίσημα η επιστροφή της σειράς, η οποία θα αποτελείται από 30 ολόκληρα επεισόδια.


Πριν λίγες ώρες, ο Χάρης Ρώμας μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA ανακοίνωσε και επίσημα πως ο νέος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου του 2020, λίγες ημέρες αφότου ο ΑΝΤ1 «κλείσει» τα τριάντα του χρόνια.

Στις 25 Δεκεμβρίου μετά την μεγάλη γιορτή του τηλεοπτικού σταθμού θα δούμε μερικά πλάνα από τον επερχόμενο κύκλο του «Καφέ της Χαράς» και μερικές ημέρες μετά θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη πρεμιέρα.

Το Καφέ της Χαράς, λοιπόν, θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365