Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Γωγώ Μαστροκώστα: Ποζάρει με το καυτό της μαγιό και μας δείχνει το αψεγάδιαστο κορμί της (ΦΩΤΟ)

Φόρεσε το μαγιό της, έκανε τις βουτιές της και απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι μια από τις πιο όμορφες και σέξυ γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Λάτρης των social media δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις διακοπές της και να τους κολάζει.


Φόρεσε το μαγιό της, έκανε τις βουτιές της και απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της. Με το κίτρινο μαγιό της και το ηλιοκαμμένο κορμί της κατάφερε να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη και να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό.

«Εύχομαι σε όλους να μπορούν να έχουν λίγες ώρες χαλάρωσης όταν χρειάζεται..!! Εδώ πάντως είναι ότι πρέπει! @crystalwaterslefkada #lefkada #familygoals #vacation #summervibes #instamood #instaphoto ?», έγραψε στη λεζάντα η Γωγώ Μαστροκώστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365