Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Απίθανα πράγματα: Κάλεσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές (ΦΩΤΟ)

Ο «Greak Freak» κλήθηκε ως αναπληρωματικό μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής 

Μόνιμος κάτοικος εξωτερικού κλήθηκε ως αναπληρωματικό μέλος εφορευτικής επιτροπής στην χώρα που το παράλογο ζει και βασιλεύει.



Στο 199ο εκλογικό τμήμα του Ζωγράφου, από τις 6 το πρωί την Κυριακή θα πρέπει να βρίσκεται ο (θυμίζουμε, μόνιμος κάτοικος εξωτερικού) Γιάννης Αντετοκούνμπο την ημέρα των εθνικών εκλογών, στις 7 Ιουλίου, σύμφωνα με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Ο «Greak Freak» κλήθηκε ως αναπληρωματικό μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής και για να μην υποστεί έτσι τις κυρώσεις, θα πρέπει είτε να προσκομίσει… βεβαίωση από τον εργοδότη του (Μιλγουόκι Μπακς) ότι απασχολούταν την ημέρα εκείνη, είτε χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο σε περίπτωση ασθένειας, είτε κάποιο άλλο έγκυρο δικαιολογητικό που να αποδεικνύει το λόγο του κωλύματος του να παρουσιαστεί. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τη διάταξη της παρ.3 του άρθρου 118 του Προεδρικού Διατάγματος 96/2007 (πλέον ισχύει το αντίστοιχο ΠΔ 26/2012), με τίτλο «Ειδικά Εκλογικά αδικήματα δημοσίων οργάνων», ορίζεται, μεταξύ άλλων, ότι: «Μέλη εφορευτικών επιτροπών που αμελούν ή δείχνουν απείθεια στην έγκαιρη εκπλήρωση των καθηκόντων που τους επιβάλλονται από τις διατάξεις του παρόντος…τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών μέχρι δύο χρόνια και με στέρηση των αξιωμάτων και θέσεων που προβλέπονται στο άρθρο 63 του Ποινικού Κώδικα, από έξι μήνες μέχρι δύο χρόνια». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365