Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Ο Έλληνας.. Χάτσικο - Συγκλονίζει η ιστορία του

Του έχτισαν σπιτάκι στο σημείο που σκοτώθηκε ο ιδιοκτήτης του

Την ταινία Χάτσικο, με τον γλυκύτατο σκυλάκο που περίμενε τον νεκρό του ιδιοκτήτη και κάνει να στερέψει ο πλανήτης από δάκρυα κάθε φορά που προβάλλεται, την ξέρουμε. Ε, τώρα κλαίμε όμως και για μια πολύ πιο κοντινή μας ιστορία, και συγκεκριμένα στην Ναύπακτο.




Ο 40χρονος ιδιοκτήτης του σκυλιού έχασε την ζωή του πριν 18 μήνες, και μέσα σε λίγο καιρό ο σκύλος είχε εμφανιστεί στο σημείο του ατυχήματος—ανεξήγητα, μιας και το ατύχημα συνέβη πολλά χιλιόμετρα από το σπίτι τους. Αρκετοί κάτοικοι της περιοχής προσπάθησαν να υιοθετήσουν τον σκύλο για να τον φροντίσουν, αλλά εκείνος επέστρεφε στο σημείο του ατυχήματος, περιμένοντας καρτερικά.



Συγκινημένοι από την επιμονή του ζώου, οι ντόπιοι σταμάτησαν να προσπαθούν να τον υιοθετήσουν και του έχτισαν ένα σπιτάκι στο σημείο, δίπλα στο εκκλησάκι που οι συγγενείς τοποθέτησαν για τον αγαπημένο τους που χάθηκε.



Και τώρα, μπορεί να είναι συνέχεια δίπλα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365