Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Epsilon TV: Οριστικά «μαύρο» από τα μεσάνυχτα

Μαύρο στο Epsilon Tv

Παρότι είχε άδεια περιφερειακής εμβέλειας αναμετάδιδε το πρόγραμμά του σε άλλες περιοχές μέσω άλλων τηλεοπτικών σταθμών

Σε εφαρμογή μπαίνει από τα μεσάνυχτα η απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για «μαύρο» στη συχνότητα του EPSILON.
Ο τηλεοπτικός σταθμός παρότι είχε άδεια περιφερειακής εμβέλειας αναμετάδιδε το πρόγραμμά του σε άλλες περιοχές μέσω άλλων τηλεοπτικών σταθμών.

Για αυτό το Συμβούλιο είχε κρίνει ότι

«α) παραβίασε την νομική υποχρέωση περί προγραμματικής και λειτουργικής αυτοτέλειας των παρόχων περιεχομένου αναθέτοντας συνολικά την παραγωγή και διαχείριση του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού της σε τρίτους φορείς και β) μετέδωσε το τηλεοπτικό της πρόγραμμα εκτός της επιτρεπόμενης περιφερειακής ζώνης καταστρατηγώντας τους κανόνες της νομίμου δικτυώσεως, ταύτα δε έπραξε εκ προθέσεως»

Ως εκ τούτου, το ΕΣΡ επέβαλε στην εταιρεία STAR ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού α.EPSILON Νομού Αττικής α) τη διοικητική κύρωση του προστίμου των 300.000 ευρώ για την απουσία αυτονόμου προγράμματος και την συνολική ανάθεση της παραγωγής και της διαχείρισης του προγράμματος αυτού σε τρίτους φορείς και β) τη διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής της μετάδοσης του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού της από την 00.01 ώρα της 22.07.2019 έως την 24.00 ώρα της 28.07.2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365