Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Ρώσοι στοχοποιούν την Lady Gaga στο Instagram - Ο λόγος θα σας εκπλήξει

Όλες οι φωτογραφίες της έχουν πια σχόλια που λένε "μην τον αγγίζεις

Ο λογαριασμός της Lady Gaga στο Instagram τις τελευταίες ημέρες βομβαρδίζεται από σχόλια Ρώσων που απαιτούν η τραγουδίστρια "να δώσει τον Μπράντλεϊ Κούπερ πίσω στην πρώην σύντροφό του Ιρίνα Σάικ".



Η φημολογία για τη σχέση της τραγουδίστριας και του ηθοποιού φούντωσε μετά τον χωρισμό της Σάικ με τον Κούπερ τον Ιούνιο, που πολύ μετέφρασαν ως επιβεβαίωση των όσως είχαν γραφτεί για το ειδύλλιο που γεννήθηκε κατά των γυρισμάτων "A Star Is Born".

Όλες οι φωτογραφίες της έχουν πια σχόλια που λένε "μην τον αγγίζεις, είναι ο πατέρας της μικρής Λέα" ή "Να τον αφήσεις να γυρίσει στην Ιρίνα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365