Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Η μικρή Άννα από το «Νησί» είναι 19 ετών σήμερα και εντυπωσιάζει μόνο με το μαγιό της (ΦΩΤΟ)

Η Ιφιγένεια είναι μια κούκλα και, όπως φαίνεται, το ξέρει καλά!

Την Ιφιγένεια Τζόλα τη γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της μικρής Άννας στην επιτυχημένη σειρά «To Νησί» του Mega, το 2010. Τότε ήταν μόλις 10 ετών. Σήμερα, στα 19 της, έχει εξελιχθεί σε μια όμορφη δεσποινίδα, ενώ συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική, σπουδάζοντας παράλληλα Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στην Κόρινθο.



Η Ιφιγένεια έπαιξε πριν από τρία χρόνια στην κινηματογραφική ταινία ελληνοφινλανδικής συμπαραγωγής «Περιπέτεια στο Αιγαίο». Εκεί, είχε τον κεντρικό ρόλο και σε κάποιες δύσκολες υποβρύχιες σκηνές που γυρίστηκαν στον βυθό της Καλύμνου ήταν να την ντουμπλάρει η μεγαλύτερη αδελφή της, Ρενέ, ωστόσο δεν χρειάστηκε, καθώς η Ιφιγένεια τα κατάφερε μια χαρά. Ακόμη, είχε υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε παιδική ηλικία για τις ανάγκες της σειράς «Έχω ένα μυστικό».

Η νεαρή ηθοποιός είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις, μάλιστα, την είδαμε να ποζάρει φορώντας ένα εντυπωσιακό μωβ μαγιό, το οποίο αναδείκνυε άψογο το καλλίγραμμο κορμί της. Ποζάροντας με αέρα μοντέλο -και αναλογίες επίσης- ξαπλωμένη δίπλα στη θάλασσα, κατάφερε να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη.

Η Ιφιγένεια είναι μια κούκλα και, όπως φαίνεται, το ξέρει καλά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365