Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Σοκ στη Χίο: Μπασκέτα αποκολλήθηκε και σκότωσε 19χρονο

Για το περιστατικό συνελήφθη ο Δήμαρχος Χίου 

Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής ένας 19χρονος νεαρός που βρίσκονταν για διακοπές στη Χίο, όταν πάνω σε παιχνίδι μπάσκετ στο γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας, η μπασκέτα αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον άτυχο νεαρό, ο οποίος με τη σειρά του σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.


Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Χίου αλλά και των ιατρών, ο νεαρός δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Από τις φωτογραφίες του «πολίτη της Χίου», φαίνεται ότι η μπασκέτα ήταν στερεωμένη στο έδαφος, σε μόλις μερικά εκατοστά βάθος τσιμέντου και καθόλου βάθος, κάτι που οδήγησε στην αποκόλλησή της.

Για το περιστατικό συνελήφθη ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς μετά την παρουσία του στο ΑΤ Χίου όπου προσήλθε αυτοβούλως.




Πηγή: politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365