Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Aridaia365.gr: Αλλαγή πολιτικής στα σχόλια στο site μας - Διαβάστε λεπτομέρειες

Διαβάστε λεπτομέρειες

Το Aridaia365.gr σας ενημερώνει πως από σήμερα θα υπάρχει αλλαγή πολιτικής στο site μας στο θέμα των σχολίων, που θα μπορείτε να κάνετε στις αναρτήσεις μας.


Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως αυτόν τον ένα χρόνο που είναι σε λειτουργία του site μας, τα μόνα σχόλια που έχουμε κόψει, είναι τα υβριστικά και προσβλητικά προς τρίτους, για ευνόητους λόγους.

Αυτό που αποφασίσαμε λοιπόν, είναι να καταργήσουμε τα ανώνυμα σχόλια, πλέον όποιος θέλει να σχολιάσει στο site μας, θα το κάνει μόνο αν είναι "Χρήστης με Λογαριασμό Google"(mail).

Και αυτό το κάνουμε για δύο λόγους, πρώτον γιατί πιστεύουμε πως τα σχόλια είναι μια πηγή διαλόγου και ένας τρόπος έκφρασης του αναγνώστη και θεωρούμε πως δεν χρειάζεται ανωνυμία σε κάτι τέτοιο.

Και δεύτερον και σημαντικότερον για να αποτρέψουμε τα κακόβουλα σχόλια, όπου ο κάθε ένας μπορεί να θέλει να δημιουργήσει τις δικές του εντυπώσεις, προς πρόσωπα ή γεγονότα, κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία. Κάτι το οποίο και πάλι θα μπορεί να κάνει(κόβουμε την ανωνυμία, όχι τις απόψεις), αλλά θα πρέπει να γίνει με Λογαριασμό Google (mail), οπότε δεν θα υπάρχει πλέον η ανωνυμία.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Με σεβασμό στους αναγνώστες μας
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365