Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Το κορίτσι του «Ακάλυπτου» - Δείτε την Ασπασία Τζιτζικάκη με μαγιό (ΦΩΤΟ)

Η τηλεοπτική «Μίρκα» ήταν το σέξι εκείνο κορίτσι που διατηρούσε παράνομη σχέση με τον «Ανδρέα» ή αλλιώς, όπως όλοι τον θυμάστε «ακάλυπτο»

H Ασπασία Τζιτζικάκη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την σειρά "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" που προβλήθηκε το 1997.

Η τηλεοπτική «Μίρκα» ήταν το σέξι εκείνο κορίτσι που διατηρούσε παράνομη σχέση με τον «Ανδρέα» ή αλλιώς, όπως όλοι τον θυμάστε «ακάλυπτο». 



Ήταν από τις πιο cult παρουσίες της Ελληνικής τηλεόρασης αφού η εικόνα της και μόνο είχε γίνει η απόλυτη φαντασίωση του ανδρικού πληθυσμού.

Η Ασπασία Τζιτζικάκη έκτοτε έκανε σπουδαίες συνεργασίες και φυσικά δεν έχασε τίποτα από την γοητευτική και σέξι εμφάνισή της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365