Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Συναντήθηκαν Μητσοτάκης-Ιερώνυμος: «Νέα αρχή στις σχέσεις εκκλησίας-κράτους»

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε το μεσημέρι της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου.


Ο πρωθυπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος συζήτησαν τρέχοντα θέματα, τα οποία αφορούν τις σχέσεις Εκκλησίας- Κράτους, κατά τη συνάντησή τους στο Μαξίμου, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα.


Η συνάντηση Μητσοτάκη- Ιερώνυμου πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Γραφείου του πρωθυπουργού. Το τετ α τετ έγινε στο πλαίσιο της νέας αρχής στις σχέσεις Εκκλησίας- Κράτους, «που οικοδομείται και στηρίζεται στο σεβασμό των διακριτών ρόλων τους αλλά και σε μια σχέση ειλικρίνειας», επισημαίνεται ακόμη.

Περίπου μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση Μητσοτάκη- Ιερώνυμου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συμφώνησαν να συνεχίσουν την τακτική επαφή τους, αναφέρει ακόμη η σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365