Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Η Λίλα απ’ το «Άκρως Οικογενειακόν» θυμίζει σήμερα Δήμητρα Αλεξανδράκη (ΦΩΤΟ)

Η Μαρία Γαλέτα εξελίχθηκε σε μία πανέμορφη γυναίκα

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Άκρως Οικογενειακόν» όταν η μικρή Ιφεγένεια Καλούτσα αποχώρησε μετά το τέλος της πρώτης σεζόν.



Ο ρόλος της Λίλας Θεοτοκάτου πέρασε στην 8χρονη τότε Μαρία Γαλέτα η οποία αποδείχτηκε άξια αντικαταστάτρια καταφέρνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις.
Παρά την επιτυχία της, όμως, επέλεξε να μην ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής, αποφασίζοντας να… περάσει στον επιστημονικό κλάδο.

Σήμερα, έχοντας κλείσει τα 27 της χρόνια εργάζεται ως φαρμακοποιός και έχει απομακρυνθεί από τα φώτα.

Παρόλα αυτά, είναι ενεργή στα social media, με τις φωτογραφίες της να καθιστούν σαφές ότι εξελίχθηκε σε μια πολύ όμορφη γυναίκα με καμπύλες που θυμίζουν κάτι από Δήμητρα Αλεξανδράκη! Δεν συμφωνείτε;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365