Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Ποιο κορίτσι του GNTM θα εισβάλλει στην «Πολυκατοικία» του ΣΚΑΪ; (ΦΩΤΟ)

Δείτε το μοντέλο 

Το κανάλι του ΣΚΑΪ, θέλει με τη νέα σεζόν να κάνει στροφή 180 μοιρών και να αφήσει πίσω του την περσινή χρονιά, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης του σταθμού «κατρακύλησαν». Προς αυτή την κατεύθυνση, οι ιθύνοντες θέλουν στο καινούργιο πρόγραμμα να εντάξουν περισσότερες τηλεοπτικές σειρές, παρά ριάλιτι.



Για αυτό και από τις πρώτες συμφωνίες που έκλεισαν ήταν η επιστροφή της «Πολυκατοικίας», του σήριαλ που πρωτοπροβλήθηκε στο MEGA και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό. Το κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα και στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Βασίλης Θωμόπουλος, μαζί με ένα καστ μεικτό, από παλιούς και νέους ηθοποιούς της σειράς.



Αυτό που αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη είναι ότι στη σειρά του ΣΚΑΪ θα «εισβάλλει» ως guest η Ειρήνη Στεριανού. Μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του GNTM του Star. Αν ο ρόλος της θα είναι μεγάλος ή μικρός, όσο και το για πόσα επεισόδια θα εμφανίζεται είναι ακόμα άγνωστο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365