Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Πλούσιος Έλληνας ομογενής ο άντρας που βίασε την Ντέμι Μουρ στα 15 της

Ο άντρας σύμφωνα με την Daily Mail ήταν στην πραγματικότητα ο Βασίλειος Ντούμας, Έλληνας ομογενής

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τον βιασμό που είχε υποστεί η ηθοποιός Ντέμι Μουρ σε ηλικία μόλις 15 ετών, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η ίδια. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά ο άντρας ήταν Έλληνας ομογενής και ιδιοκτήτης εστιατορίου.


Η Ντέμι Μουρ είχε αποκαλύψει πριν λίγες εβδομάδες ότι ο οικογενειακός φίλος Val Dumas είχε δώσει 500 δολάρια στη μητέρα της για να έχει σεξουαλική επαφή με την 15χρονη τότε ηθοποιό.

Ο άντρας σύμφωνα με την Daily Mail ήταν στην πραγματικότητα ο Βασίλειος Ντούμας, Έλληνας ομογενής, ιδιοκτήτης του μαγαζιού La CageAux Folles. Πέθανε το 1997, σε ηλικία 68 ετών.

Ο Γιώργος Γερμανίδης, (George Germanides) ο οποίος ήταν συνιδιοκτήτης του εστιατορίου «Mirabelle» με τον Doumas δήλωσε: «Το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλειος και το ψευδώνυμό του ήταν πάντα Val. Ήταν συνεργάτης μου από το 1974. Είχε πολλά χρήματα».

Μάλιστα είπε ότι δεν έχει ιδέα εάν οι ισχυρισμοί της Μουρ είναι αληθινοί.

Ο Doumas ήταν παντρεμένος και συναντήθηκε με την μητέρα της Μουρ, στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Η Moore ανέφερε πως εκείνος και η μητέρα της δείπνησαν πριν τον βιασμό στο «Mirabelle», αλλά ο Doumas είχε πάει και στο σχολείο της.

Είπε ότι αργότερα τη βίασε στο σπίτι της, αλλά δεν το ανέφερε στην αστυνομία.

Η κόρη του Doumas αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός και οι εκπρόσωποι της Μουρ δεν απάντησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365