Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις 14/11 Πέμπτη

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα Κριός

Όρια; Ποια όρια; Αγαπητοί Κριοί, δεν θέλετε να αφήσετε κανέναν να περιορίσει τις κινήσεις σας! Ωστόσο, η ορμητικότητά σας μπορεί να σκοντάψει πάνω στα αισθήματα των άλλων ανθρώπων. Η ατμόσφαιρα διέπεται από διαβολικές δονήσεις, γι’ αυτό πρέπει να μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας.
Είναι ζωτικής σημασίας να μετρήσετε και τη θέση των λοιπών εμπλεκόμενων σε κάθε περίσταση. Ίσως να λάβετε πολύτιμες πληροφορίες, που να αποτρέψουν λάθη στο μέλλον!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Είναι στη φύση όλων να παθιάζονται με ό,τι τους απαγορεύουν, αγαπητοί Ταύροι… Αλλά η απομάκρυνση είναι αυτή που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά!
Η δική σας πρόκληση τώρα, είναι να αποστασιοποιηθείτε από κάθε είδους προσποίηση. Ξεχάστε τις στρατηγικές προσεγγίσεις και μιλήστε από καρδιάς, ξεπερνώντας τους φόβους σας. Αποφύγετε να «κυνηγήσετε» ή να αναζητάτε αφορμές για να προκαλέσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Δώστε στους άλλους τον απαραίτητο χρόνο να επεξεργαστούν τα δεδομένα. Στο μεταξύ, θα περάσει και σ’ εσάς αυτή η κρίση κτητικότητας και θα επανέλθει η ισορροπία!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Το παιδί μέσα σας μπορεί να πάρει τα ηνία των καταστάσεων, αγαπητοί Δίδυμοι! Ένα τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, θα αφυπνίσει κάποια ευαίσθητα συναισθήματα από το παρελθόν. Ίσως να υπάρχουν βαλτωμένα θέματα με τον μπαμπά σας… Εσείς μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις τρυφερές δονήσεις, για να στραφείτε στους άντρες της ζωής σας που αγαπάτε και σας αγαπούν. Είναι η ιδανική στιγμή να εξομαλύνετε κάθε δυσχερές κλίμα ανάμεσά σας. Τολμήστε μάλιστα να μιλήσετε και για τα «ευαίσθητα» θέματα, εκφράζοντας με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αντισταθείτε σε κάθε πειρασμό για υπερβολές, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια προκλητική όψη της πολυτελούς Αφροδίτης με τον ανεξέλεγκτο Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να κάνετε αλόγιστες κινήσεις. Αντ’ αυτού, πρέπει να στρέψετε συνειδητά την προσοχή σας στο να θέσετε όρια στον εαυτό σας. Μην μείνετε έξω παραπάνω από το απολύτως απαραίτητο, για να μην πιείτε ή φάτε πολύ. Και όσο αφορά το φλερτ, μετριάστε την ορμή των προσεγγίσεών σας: Η πρώτη σας ερώτηση θα πρέπει να είναι αν είναι δεσμευμένο το άτομο που σας τράβηξε την προσοχή!

ζώδια σήμερα Λέων

Νιώθετε τη θερμοκρασία να ανεβαίνει επικίνδυνα, αγαπητοί Λέοντες; Μην βιαστείτε να κάνετε ορμητικές κινήσεις, γιατί θα δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε την αλήθεια από τη φαντασία. Επί αυτού ευθύνεται ένα τετράγωνο ανάμεσα στην λάγνα Αφροδίτη με τον νεφελώδη Ποσειδώνα. Ενώ εσείς θα νιώσετε τις σπίθες, δεν είναι βέβαιο πως ό,τι λάμπει είναι χρυσός. Δώστε λίγο χρόνο, μέχρι να κατασταλάξετε αν πρόκειται για κάτι γνήσιο ή για ένα παροδικό ξεμυάλισμα!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Τα αισθήματα δεν αποτελούν γεγονότα, αγαπητοί Παρθένοι! Ίσως να δυσκολευτείτε να το εφαρμόσετε υπό τη σημερινή εξαιρετικά τεταμένη ατμόσφαιρα. Η Αφροδίτη από τον ευαίσθητο 4ο Οίκο σας, κοντράρετε με τον Ποσειδώνα των ψευδαισθήσεων στη ζώνη των σχέσεών σας. Κάπου υπάρχουν απατηλές συναισθηματικές σας δυναμικές, αν νιώθετε ευάλωτοι και με την ανάγκη να στηρίζεστε σε άλλους. Ακόμα κι όταν αφιερώνετε χρόνο για να τους ακούσετε, το κάνετε για να νιώθετε χρήσιμοι. Όμως ενόσω δεν ασχολείστε με την δική σας εξέλιξη, παραμένετε βαλτωμένοι και στάσιμοι. Καιρός να επιστρατεύσετε τις δικές σας δυνάμεις, για να αντιληφθείτε τις πολλές ικανότητές σας!

ζώδια σήμερα Ζυγος

Μην προσπερνάτε τους ανθρώπους χαμηλών τόνων, αγαπητοί Ζυγοί! Αυτοί έχουν τη δυναμική να σας στρέψουν στις πιο βαθιές αλήθειες, να δείτε τι υπάρχει κάτω από τη μυστηριώδη αύρα τους. Επιλέξτε συνειδητά να μειώσετε την ταχύτητά σας, να μην εκτοξεύετε ερωτήματα σαν να ανακρίνετε το άλλο άτομο. Αρχίστε με ουδέτερα θέματα την προσέγγισή σας και μετά περνάτε στο να μοιραστείτε πτυχές του εαυτού σας έκαστος. Αυτή η διακριτική επαφή θα σπάσει τον πάγο και θα καταλήξει σε ικανοποίηση των ζητουμένων σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Το ρομάντζο δεν έχει ρεαλιστική πτυχή, αγαπητοί Σκορπιοί… Ωστόσο, ενίοτε πρέπει να το κοιτάτε εσείς με ρεαλιστική οπτική! Ένα τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, δίνει έμφαση στην κατανόηση των προσδοκιών σας. Δεν υπάρχει ο τέλειος άνθρωπος, ούτε κάποιος χωρίς παρελθόν. Το θέμα είναι αν υπάρχει η θέληση να κάνει ο άλλος τις απαραίτητες αλλαγές. Κάτι τέτοιο αποτελεί μια καλή αρχή – αν συνοδεύετε με πράξεις. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι να μην αρκεστείτε στις υποσχέσεις αλλά να αναζητήσετε τα έργα!

ζωδια σήμερα Τοξότης

Η ιδιοσυγκρασία σας λατρεύει το καλό φαγητό και κάθε απτή απόλαυση, αγαπητοί Τοξότες! Αλλά υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιείτε αυτές τις χαρές, για να «παραχώσετε» συναισθήματα ή ως υποκατάστατα της αγάπης; Δώστε περισσότερη σημασία σε όσα νιώθετε, όταν σας έρθει η παρόρμηση για ένα σνακ ή μια αγορά. Ίσως κάτι σιγοβράζει μέσα σας, που πρέπει να βγει στην επιφάνεια. Μιλήστε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε, στη διάρκεια ενός περιπάτου. Η κίνηση θα βοηθήσει την αποκάλυψη των πραγματικών σας αναγκών!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μην πιέζετε τις καταστάσεις για να γίνουν πιο αρμονικές, αγαπητοί Αιγόκεροι! Όταν χώνετε θέματα κάτω από το χαλί, είναι βέβαιο ότι θα βγουν ξανά στην επιφάνεια και με μεγαλύτερη ένταση. Την προειδοποίηση εκδίδει μια γωνία πρόκλησης, ανάμεσα στην αισιόδοξη Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα της άρνησης. Αν μπροστά σας έχετε ένα βουνό, μην το σμικρύνετε σε κόκκο άμμου. Φανείτε ειλικρινείς και θέστε το με το όνομά του. Η διαπραγμάτευση έχει τη δυναμική να καταλήξει στους πιο αποδοτικούς συμβιβασμούς!

ζωδια σήμερα Υδροχόος

Αντέχει ο προϋπολογισμός σας όσα λαχταράτε, αγαπητοί Υδροχόοι; Μια περίπλοκη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, σας συστήνει να αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές! Εξίσου προσεκτικοί να είστε στην έξοδό σας, με φίλους ή συνεργάτες. Το δικό τους πορτοφόλι διαφέρει από το δικό σας, προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Συζητήστε εκ των προτέρων αυτό το θέμα, για να μην βρεθεί κανείς μπροστά σε ανεπιθύμητα απρόοπτα!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Μην καταπνίγετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, αγαπητοί Ιχθύες! Η Αφροδίτη της φαντασίας συγκρούεται με τον Ποσειδώνα που σας κυβερνά, στα δικά σας εδάφη. Αυτή η συγκυρία θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε διαμάντια στα ενδότερα του εαυτού σας. Μην εκπλαγείτε αν σας προταθούν κάποιες καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή αν σας ζητήσουν επιχειρηματικές συμβουλές. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για καινούργια άτομα ή απόψεις που θα σας προσεγγίσουν: Το πιο πιθανό είναι ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας στη συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365