Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις 23/11 Σαββάτο

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα Κριός 

Η αισιοδοξία και η χαρά ξεχειλίζουν από μέσα σας, αγαπητοί Κριοί! Σας διέπει ένας δυναμικός συνδυασμός, γι’ αυτό φροντίστε να εστιάσετε όλη αυτή την ενέργεια στα σωστά σημεία. Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και να υποπέσετε σε λάθη, που θα είναι δύσκολο να διορθώσετε μετά.
Αυτή η ισχυρή επιρροή σας ωθεί προς καινούργιες κατευθύνσεις που δεν είχατε δει ως τώρα, ειδικά σε σχέση με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις διαφωνίες μαζί τους!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αδράξτε την εξαιρετική ευκαιρία που σας παράσχουν τώρα τα άστρα και περάστε από τα λόγια στην πράξη!
Αγαπητοί Ταύροι, έχετε πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και είναι καιρός να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Οργανώστε και σχεδιάστε τα επόμενα βήματά σας, αναζητήστε πιθανά κρυφά σημεία.
Αν υπάρξει κάποια δυσκολία στην πορεία σας, μην διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή των δικών σας ανθρώπων!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Πάντα προτιμάτε την αισιοδοξία για να πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα, αγαπητοί Δίδυμοι! Ακόμα κι αν προκύψει μια δύσκολη κατάσταση, έχει τα εχέγγυα να εξελιχθεί ομαλά. Εσείς μέσα σας ξέρετε πώς να χειριστείτε το καθετί, ειδικά αν ενέχει κάποιο καινούργιο εγχείρημα. Η ενέργειά σας θα αποτελέσει ώθηση για να πάρετε κάποια ρίσκα, που θα έχουν αίσια κατάληξη όσο διατηρείτε τη θετική σας οπτική!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η πλανητική εύνοια είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα υπέρ σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η ατμόσφαιρα είναι η ιδανική για να μείνετε στο σπίτι και να βάλετε τάξη σε όσα θέματα έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σας ανθρώπους αυτή την περίοδο. Ακούστε τις συμβουλές τους – αλλά μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τόσο, που να αλλάξετε οπτική για την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε!

ζώδια σήμερα Λέων

Επιστρατεύστε τη σύνεση και την ψυχραιμία σας, αγαπητοί Λέοντες! Έχει φτάσει η στιγμή να έρθετε αντιμέτωποι με τα βαθύτερα προβλήματα που κρύβετε στην ψυχή σας, ειδικά όσον αφορά επανειλημμένες αστοχίες σας στα θέματα καρδιάς και σχέσεων. Αναρωτηθείτε ρεαλιστικά αν όλα είναι όπως θα έπρεπε στη ζωή σας – ή απλά τα αφήσατε να εξελιχθούν και έφτασαν ως εδώ. Πρέπει πλέον να απαλλαγείτε από όσα και όσους σας κρατούν πίσω, όπως και να μειώσετε την «ακαταστασία» και τις βλαβερές σας συνήθειες!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Ο στόχος και το κίνητρο πρέπει να γίνουν η δύναμή σας, αγαπητοί Παρθένοι! Σας διέπει ένας αρνητισμός το τελευταίο διάστημα, που δεν σας έχει επιτρέψει να σημειώσετε πρόοδο. Όμως, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε. Θα έχετε το χάρισμα της πειθούς, γι’ αυτό αρχίστε να επιστρατεύετε πολύτιμους συμμάχους. Οι στόχοι σας θα χρειαστούν κάθε απόθεμα ενέργειας, άρα πρέπει να φροντίσετε να έχετε φορτισμένες τις αντοχές σας!

ζώδια σήμερα Ζυγός

Πόσα μέτωπα έχετε ανοικτά στη ζωή σας, αγαπητοί Ζυγοί; Οι εκκρεμότητες σωρεύονται και απαιτούν να τις χειριστείτε γρήγορα! Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο, ώστε να μπορέσετε στη συνέχεια να αφοσιωθείτε απρόσκοπτα στο μέλλον σας. Εξαιτίας της έντασης που θα σας διέπει, ενδέχεται να είστε κάπως νευρικοί… Γι’ αυτό προσέξτε τη συμπεριφορά σας προς τους ανθρώπους που αγαπάτε, για να μην δημιουργήσετε εντάσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε μετά!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Υπάρχουν πτυχές της ζωής σας που δεν σας ικανοποιούν, αγαπητοί Σκορπιοί! Ενόσω μένετε άπραγοι και με σταυρωμένα χέρια, όσο κι αν παλεύετε να πείσετε ότι έχετε καλές προθέσεις, δεν θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα άστρα σας υποδεικνύουν ότι η πρακτική σας δεν είναι ορθή, γιατί τίποτα δεν θα διεκπεραιωθεί από μόνο του. Συντονιστείτε με τους στόχους σας, αποφασίστε για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε και θα δείτε ότι οι απαντήσεις είναι μπροστά στα μάτια σας 

ζωδια σήμερα Τοξότης

Βρίσκεστε σε ένα κρίσιμο μεταίχμιο της ζωής σας, αγαπητοί Τοξότες! Πρέπει να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας, προκειμένου να αποβάλετε από το περιβάλλον σας κάθε αρνητική επιρροή. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε απρόσκοπτα προς τα ζητούμενά σας, γιατί δεν σας αξίζει κάτι λιγότερο. Οι άνθρωποι που αγαπάτε και σας αγαπούν, βρίσκονται σταθερά στο πλευρό σας και σας στηρίζουν. Φροντίστε να μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή, ώστε να έχετε το περιθώριο να κάνετε διορθωτικές κινήσεις!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Είστε αρκετά προβληματισμένοι για διάφορους τομείς της ζωής σας, αγαπητοί Αιγόκεροι. Ακόμα και οι πιο αγαπημένοι σας άνθρωποι, νιώθετε ότι κάνουν λάθη από απροσεξία απέναντί σας. Όμως δεν πρέπει να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα ή να βλέπετε δόλιες νύξεις στα λόγια τους. Η πιο απλή πρακτική, είναι να τους προσεγγίσετε με συναινετική διάθεση για να συζητήσετε με ευγένεια. Έτσι θα επανέλθει η τάξη και η ηρεμία στο περιβάλλον σας, για να επικεντρωθείτε μετά στα επόμενα βήματά σας!

ζωδια σήμερα Υδροχόος

Νιώθετε πιο ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι απ’ όσο συνήθως, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτή η ανόρθωση της αυτοπεποίθησής σας είναι το πιο σημαντικό εργαλείο, για να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν και να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Παραμείνετε ψύχραιμοι και εστιασμένοι στο μέλλον, προκειμένου να επιλύετε κάθε πρόβλημα όταν θα προκύπτει. Έτσι θα αποφύγετε και αχρείαστες διαφωνίες με τα άτομα του περιβάλλοντός σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Έχετε την τάση να γυρίζετε την πλάτη στα προβλήματα, αγαπητοί Ιχθύες! Φαίνεται ότι δεν έχετε πάρει το μάθημά σας – και όσο δεν τα επιλύετε, θα τα βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας. Αλλάξτε τακτική και αρχίστε να διεκπεραιώνετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχουν βαλτώσει. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να βάλετε νέους στόχους. Επίσης, αρχίστε να ακούτε με προσοχή τις απόψεις των άλλων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365