Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις 26/11 Τρίτη

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα Κριός 

Κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε το πιο μεγαλεπήβολο όνειρό σας, αγαπητοί Κριοί… Και μετά σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε τώρα ή άμεσα, για να το φτάσετε στην υλοποίηση! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Τοξότη, βάζει φωτιά στον 9ο Οίκο σας των οραμάτων.
Η «χωρίς όρια» ατμόσφαιρα, θα βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση. Μπορεί να θέλετε να ανεξαρτητοποιηθείτε ή να αποχαιρετίσετε ό,τι δεν λειτουργεί πλέον. Απελευθερωθείτε και αξιοποιήστε αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Για τους επόμενους έξι μήνες ευνοούνται τα ατομικά εγχειρήματα, όπως και όλα τα ρίσκα για να προωθήσετε τα όνειρά σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ο διαισθητικός σας πλοηγός αγγίζει την τελειότητα, αγαπητοί Ταύροι! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ηλεκτρίζει τον μυστικιστικό 8ο Οίκο σας της οικειότητας.
Η σταθερή ιδιοσυγκρασία σας έχει ανάγκη από μονιμότητα, γι’ αυτό φροντίστε να αφήσετε μόνο ανάλογους ανθρώπους και καταστάσεις στη ζωή σας. Καθετί χειριστικό ή αναξιόπιστο, δεν σας ταιριάζει.
Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μην βιαστείτε να δώσετε τελικές απαντήσεις για οτιδήποτε. Πρέπει να νιώσετε πρώτα ότι θα υπάρχει μακροπρόθεσμη διάρκεια!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Το «δύο» γίνεται ο δυναμικός σας αριθμός, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Νέα Σελήνη αναδύεται στον Τοξότη και τον 7ο Οίκο σας της συνεργασίας: Αυτή η μέρα μπορεί να είναι η πιο ευνοϊκή σας, όσον αφορά τις στενές σας σχέσεις. Με την έκφραση της αλήθειας ως προτεραιότητα, πείτε τη και θα εμπνεύσετε και την άλλη πλευρά να κάνει το ίδιο. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, ελεύθεροι επαγγελματίες ή υπάλληλοι, θα έλξετε πολλές αξιόλογες συμπράξεις. Δεν αποκλείεται να δείτε διαφορετικά και κάποια άτομα του φιλικού σας κύκλου… Κάθε επαφή έχει τις προκλήσεις της – αλλά με το τέλειο ζευγάρωμα μοιράζεστε τα βάρη και διπλασιάζετε τη χαρά!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μην περιμένετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να δώσετε τις υποσχέσεις στον εαυτό σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ανορθώνει κεντρίζει τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να περιορίσετε τις κακές σας συνήθειες, να ορίσετε καινούργια προγράμματα διατροφής και άσκησης. Επίσης, αναζητήστε τις πιο αποδοτικές επιλογές μιας και λατρεύετε τη διαπραγμάτευση. Να ξέρετε ότι θα πολλαπλασιάσετε τα οφέλη, ενόσω διατηρείτε θετική οπτική!

ζώδια σήμερα Λέων

Μην σκεφτείτε καν να κινηθείτε διακριτικά, αγαπητοί Λέοντες. Όπου κι αν βρεθείτε, ο προβολέας θα πέφτει επάνω σας! Αυτό οφείλεται στη μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Τοξότη, που φωταγωγεί τον 5ο Οίκο σας της φήμης, του ρομάντζου και της δημιουργικότητας. Οι αίσιες δονήσεις και η έμφυτη αυτοπεποίθησή σας θα διπλασιαστούν, μιας και αυτός ο Οίκος σας χαρακτηρίζει. Γι’ αυτό συνδυάστε τις με μια ανανέωση στην εμφάνιση και τις πρακτικές που φλερτάρετε. Μην σας απασχολήσει το αποτέλεσμα, αρκεστείτε στο να είστε ακαταμάχητοι!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Μειώστε τους ρυθμούς σας, αγαπητοί Παρθένοι! Το σπιτικό και η οικογένεια γίνονται πρωταγωνιστές, με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη και τον 4ο Οίκο σας της εστίας. Ίσως ο ταχύς ρυθμός της ζωής να σας απομάκρυνε ασυναίσθητα από τους αγαπημένους σας τον τελευταίο καιρό. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε και να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο. Αρχίστε με μια ειλικρινή απολογία και μετά περάστε στις πράξεις!

ζώδια σήμερα Ζυγός

Νομίζετε ότι έχετε έντονη κοινωνική ζωή, αγαπητοί Ζυγοί; Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Τοξότη, διεγείρει κι άλλο τον 3ο Οίκο σας της κοινότητας και των φίλων! Σας χρίσει σκηνοθέτες κάθε εκδήλωσης, μιας και είστε ειδήμονες στο να φέρνετε κοντά ομοϊδεάτες για δουλειά, διασκέδαση ή ρομάντζα. Με τα χαρίσματά σας σε έξαρση, εκμεταλλευτείτε τις επόμενες δύο εβδομάδες και για τον εαυτό σας. Μπορείτε να διερευνήσετε τις επαγγελματικές προοπτικές σας ή να προσεγγίσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η ζωή είναι πιο απολαυστική όταν δίνετε και παίρνετε τα καλύτερα!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Στρέψτε την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτή είναι η αφυπνιστική κλήση για εσάς, από τη μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Τοξότη και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων. Τώρα πρέπει να αναζητήσετε νέους πόρους και να κάνετε μια ρεαλιστική μελέτη του προϋπολογισμού σας, πριν γίνετε υπερβολικά γενναιόδωροι. Αν επιστρατεύσετε την παροιμιώδη δύναμη της θέλησής σας, μπορείτε να ισορροπήσετε ξανά γρήγορα και ανώδυνα!

ζωδια σήμερα Τοξότης

Ευτυχισμένο καινούργιο προσωπικό έτος, αγαπητοί Τοξότες! Καλωσορίστε τη μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, που σηματοδοτεί και την έναρξη ενός δυναμικού εξάμηνου κύκλου. Το σύμπαν είναι ταγμένο στο πλευρό σας, γι’ αυτό να κάνετε τις πιο τολμηρές κινήσεις σας τώρα και όχι την Πρωτοχρονιά. Να ξέρετε ότι όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας, τόσο πιο γρήγορα θα τους υλοποιήσετε. Καταγράψτε τους και αρχίστε να κάνετε άμεσα τα πρώτα σας βήματα!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ενίοτε, η πιο αποτελεσματική διαδρομή είναι η λιγότερο δύσκολη, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ξέρετε πού να τραβήξετε τη γραμμή των ορίων σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σας των λήξεων και της επούλωσης. Το να αποχωρείτε από αδιέξοδες καταστάσεις, είναι ένδειξη δύναμης και όχι αδυναμίας. Οφείλετε να τιμάτε το σώμα και το πνεύμα σας, να τους δίνετε χρόνο να ανακάμπτουν. Σε κάποιες τέτοιες στιγμές γεννιούνται και οι πιο φαεινές ιδέες!

ζωδια σήμερα Υδροχόος

Μην διστάζετε να ζητήσετε χείρα βοήθειας από τους δικούς σας ανθρώπους, αγαπητοί Υδροχόοι! Φυσικά είστε οι πλέον ανεξάρτητες ιδιοσυγκρασίες του ζωδιακού κύκλου. Αλλά η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Τοξότη, κεντρίζει τον συνεργατικό 11ο Οίκο σας. Κανένας άνθρωπος δεν είναι ένα αυτόνομο νησί, χωρίς αυτό να τον καθιστά και μέλος σε «κοπάδι». Όσο σέβεστε τις συνεργασίες χωρίς εγωισμούς, θα προσφέρετε και θα λαμβάνετε με την ίδια χαρά!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Νιώθετε σαν σπουδαίοι μεγιστάνες, αγαπητοί Ιχθύες; Αυτό οφείλεται στη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, που ταρακουνά τον 10ο Οίκο σας των επαγγελματικών επιτυχιών! Όσο κι αν είστε δημιουργικοί τύποι, δεν σας αποτρέπει κάτι να γίνετε και επικερδείς. Αν χρειάζεστε λίγη στήριξη, απευθυνθείτε σε έναν ειδικό για συμβουλές. Οι στόχοι σας θα γίνουν πιο διαυγείς, αν τους καταγράψετε. Να επανέρχεστε σε αυτή τη λίστα τις επόμενες δύο εβδομάδες, για να σβήνετε όσους υλοποιείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365