Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις 28/11 Πέμπτη

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα Κριός 

Αφήνετε χώρο στις σχέσεις σας να αναπνέουν, αγαπητοί Κριοί; Ίσως να μην είναι αρκετός ή να πρέπει να θέσετε εκ νέου τα όριά σας! Αυτό ορίζει το τρίγωνο ανάμεσα στον συνετό Ερμή και τον συναισθηματικό Ποσειδώνα.
Αν στο παρελθόν δικαιολογούσατε τις συμπεριφορές κάποιων, τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι τελικά σας επηρεάζουν αρνητικά. Οι παλιές πληγές πρέπει να αποτελέσουν μάθημα για τα λάθη σας, αντί να σας προκαλούν αυτολύπηση. Μπορείτε να αντλήσετε σοφία από τοξικά πρόσωπα και πράγματα, ειδικά επειδή στη συνέχεια θα αλλάξετε και την κοσμοθεωρία σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ο στενός σας κύκλος θα βοηθήσει να εστιάσετε στα ζητούμενά σας, αγαπητοί Ταύροι!
Ακόμα κι αν έχετε απομακρυνθεί λίγο από κάποια άτομα, η στήριξή τους μπορεί να σας βοηθήσει για μια ουσιαστική ενδοσκόπηση. Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον ευαίσθητο Ποσειδώνα, ζητά να θέσετε προτεραιότητες:
Οι σχέσεις πρέπει να προηγούνται της ύλης. Παράλληλα, πρέπει να παράσχετε κι εσείς ευήκοα ώτα στους ανθρώπους που ξέρετε ότι περνούν δυσκολίες!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Σας ενδιαφέρει η αποστολή ή όχι, εσείς ορίζετε τις τάσεις στα μάτια των άλλων! Αγαπητοί Δίδυμοι, ο ευφυής Ερμής που σας κυβερνά, συναντά τον Ποσειδώνα της έμπνευσης και εκτοξεύουν τη φαντασία σας. Η καινοτομία των ιδεών σας θα είναι «μεταδοτική», γι’ αυτό μην συγκρατείστε. Όλοι θα θέλουν να μπουν στην ομάδα σας και να στηρίξουν κάθε βήμα σας. Αν κάποιο εγχείρημά σας κωλυσιεργεί, επιστρέψτε στην αρχική ιδέα. Θα εξαλείψετε κάθε εμπόδιο και θα αγγίξετε νέα ύψη!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Ζητήστε και θα λάβετε, αγαπητοί Καρκίνοι! Η ευθυγράμμιση του εύγλωττου Ερμή με τον γητευτή Ποσειδώνα, θέτει τα πράγματα στην ορθή τους βάση: Σας ενθαρρύνει να κάνετε φιλόδοξα σχέδια και να τα «απευθύνετε» στο σύμπαν, εφόσον έχετε κατασταλάξει με τα ζητούμενά σας. Να τα παρακολουθείτε στενά και μην διστάσετε να ζητήσετε τη στήριξη των κατάλληλων ατόμων. Αρκεί όσα λαχταράτε να προσβλέπουν στην πραγματική ευτυχία σας, αντί για τη δόξα και τον πλουτισμό!

ζώδια σήμερα Λέων

Πιστεύετε πραγματικά ότι σας αξίζει αγάπη και ευτυχία, αγαπητοί Λέοντες; Εύκολα το λέτε – αλλά πόσο κόπο έχετε καταβάλει για να τα αποκτήσετε; Ένα μεταφυσικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, θα ρίξει φως σε αυτές τις σκοτεινές πτυχές σας. Πρέπει πια να αποδεσμευθείτε από τα εμπόδια του μυαλού σας. Χρησιμοποιήστε ως παραδείγματα, ανθρώπους που εκτιμάτε και σας εμπνέουν. Χωρίς να συγκρίνετε τον εαυτό σας μαζί τους, η πορεία τους μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για να αρχίσετε να πορεύεστε προς την ωρίμανσή σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Οι ιδανικές σχέσεις δεν είναι πάντα και οι πιο εύκολες, αγαπητοί Παρθένοι… Γι’ αυτό μην απορρίπτετε κάποιους που είναι «τέλεια ατελείς»! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον επικοινωνιακό Ερμή και τον μάγο Ποσειδώνα, ενδυναμώνει τις πιο τρυφερές πτυχές της ψυχής σας. Ίσως πρέπει να είστε πιο ανεκτικοί προς συνήθειες του ταιριού σας που σας ενοχλούν. Ίσως πρέπει να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Επιστρατεύστε τη γενναιοδωρία και την κατανόησή σας, για να ανοιχτούν και οι άλλοι απέναντί σας περισσότερο. Όταν πάψετε να θέλετε να αλλάξετε τους πάντες, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι άρτιοι όπως είναι!

ζώδια σήμερα Ζυγός

Ώρα για προσωπική φροντίδα και ικανοποίηση, αγαπητοί Ζυγοί! Τα άστρα σας δίνουν την άδεια να «κανακέψετε» τον εαυτό σας, κάτι που αγαπά η λαμπερή φύση σας… Το απαιτεί και μια συνεύρεση του Ερμή με τον επουλωτικό Ποσειδώνα, στους τομείς της υπερβολής και της ευημερίας σας. Αναζητήστε πιο ισορροπημένες και υγιείς συνήθειες για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Μια μέρα σε ένα σπα, θα σας χαλαρώσει και θα σας ανανεώσει. Ένα μασάζ ή ένα αφρόλουτρο, η άσκηση ή μια συνεδρία γιόγκα, θα κάνουν θαύματα στη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Χάνετε γρήγορα τη συγκέντρωσή σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Γι’ αυτό ευθύνεται ο κυκλοθυμικός Ερμής από το ζώδιό σας, που συμπράττει με τον ηδονικό Ποσειδώνα στον αισθησιακό 5ο Οίκο σας. Μην προσπαθήσετε να βγάλετε το κεφάλι σας από τα σύννεφα, προτιμήστε να προσθέσετε μαγεία και ρομάντζο στα σχέδιά σας. Αναζητήστε τρόπους να μπείτε στους πιο περιζήτητους κύκλους, να ψυχαγωγηθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Αν δώσετε επιπλέον σημασία και στην εμφάνισή σας, είναι βέβαιο ότι θα σαγηνεύσετε!

ζωδια σήμερα Τοξότης

Ακόμα κι εσείς, οι νομάδες του ζωδιακού κύκλου, χρειάζεστε λίγη αποστασιοποίηση από τις περιπλανήσεις! Αγαπητοί Τοξότες, θα αποζητήσετε τη θέρμη του σπιτιού καθώς ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα στην οικιακή σας ζώνη. Θα θέλετε να μείνετε μέσα, ακόμα και να απορροφηθείτε από ένα βιβλίο. Αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας το επιτρέπουν, μετατρέψτε το γραφείο σας στο πιο πολυσύχναστο σημείο του εργασιακού χώρου: Όλοι θα περάσουν από εκεί για λίγη κουβέντα, ειδικά αν προσθέσετε μικρές πινελιές θαλπωρής και οικειότητας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ξεχάστε τις γρήγορες αποφάσεις για σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ένα τρίγωνο περίσκεψης ανάμεσα στον πνευματικό Ερμή και τον νεφελώδη Ποσειδώνα, σας στρέφει στη μελέτη των υπέρ και κατά για κάθε θέμα. Οι τυπικές προσεγγίσεις δεν θα σας φτάσουν μακριά, γιατί καλείστε να γίνετε καλοί ακροατές και συλλέκτες πληροφοριών. Δεν απαιτούν όλες οι συγκυρίες να δώσετε άμεσες απαντήσεις, γι’ αυτό αξιοποιήστε το κλίμα της ημέρας και χαλαρώστε!

ζωδια σήμερα Υδροχόος

Είστε μαγνήτης της επιτυχίας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, θα προσδώσει στα ταλέντα σας αστρική ώθηση. Γι’ αυτό να είστε ξεκάθαροι με τα θέλω σας πριν τα θέσετε. Ο νόμος της έλξης θα λειτουργήσει προς όφελός σας, θα σας δείξει τον δρόμο για τη ζωή που θέλετε να έχετε. Με σκεπτικό αφθονίας και καλά σχεδιασμένη στρατηγική, το μονοπάτι σας θα είναι ολοκάθαρο. Βγάλτε από το περιβάλλον σας όσους και όσα σας καθυστερούν, ώστε να ανοίξει ο χώρος για να ρέει ανενόχλητη η δημιουργικότητά σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Δεν χρειάζεται να είναι όλα ένας ανοδικός αγώνας, αγαπητοί Ιχθύες… Αντ’ αυτού, δοκιμάστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων! Ο επιμελής Ερμής από τον Σκορπιό, ευθυγραμμίζεται με τον συγκυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σας. Η διαίσθησή σας κεντρίζεται και σας ωθεί να μην ασχολείστε με τον έλεγχο κάθε αποτελέσματος. Συντονιστείτε με την πορεία της ζωής, για να ανανεώσετε την ενέργεια και την οπτική σας. Η ιδιοσυγκρασία σας διαθέτει τη «νεραϊδόσκονη» που μπορεί να αναδείξει τις πιο δημιουργικές σας ιδέες. Αρκεί να εμπιστευτείτε και να απολαύσετε τη διαδικασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365