Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μέλανι Γκρίφιθ - Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα στα 62 της (ΦΩΤΟ)

Η Μέλανι Γκρίφιθ μπορεί να είναι πλέον 62 χρονών και κάτι μηνών αλλά αποδεικνύει ότι το "έχει" ακόμη

Υπήρξε σύμβολο του σεξ στα νιάτα της αναστατώνοντας το Χόλιγουντ με το σεξαπίλ της και τον αισθησιασμό της. Έγραψε τη δική της κινηματογραφική ιστορία στο πλευρό επιτυχημένων συμπρωταγωνιστών της, ενώ στο πλευρό της είχε από τους πιο όμορφους και σέξι άνδρες.


Η Μέλανι Γκρίφιθ μπορεί να είναι πλέον 62 χρονών και κάτι μηνών αλλά αποδεικνύει ότι το "έχει" ακόμη, καθώς ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της και ψηλοτάκουνες γόβες εντυπωσιάζοντας με την καλλίγραμμη και εξίσου γυμνασμένη σιλουέτα της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365