Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Σέρρες: Σε κρίσιμη κατάσταση 9χρονος ύστερα από επίθεση σκύλων

Το μικρό παιδί έχει δαγκωματιές σε όλο του το κορμί 

Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση 9χρονου μαθητή που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε από σκύλους κατά την επιστροφή του στο σπίτι από το σχολείο. Το μικρό παιδί έχει δαγκωματιές σε όλο του το κορμί και κυρίως στη γάμπα και στο μηρό, ενώ σοβαρά τραύματα έχει υποστεί και στο κεφάλι του.



Ο νεαρός μαθητής γλίτωσε από τα δόντια των ζώων με τη βοήθεια της μαμάς του, η οποία ευτυχώς εκείνη την ώρα ήταν στο μπαλκόνι και άκουσε τις φωνές του παιδιού της που καλούσε σε βοήθεια.

Τρομαγμένη είναι και η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου,όπως και οι γονείς που ενημερώθηκαν για το δυσάρεστο αυτό συμβάν και ζητούν επιτέλους να τηρούνται οι νόμοι και να προστατεύονται τα μικρά παιδιά. Οι γονείς του μικρού παιδιού κινήθηκαν νομικά κατά του ιδιοκτήτη ενώ όλοι εύχονται γρήγορα ο μικρός να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι και στο σχολείο του.

Πηγή: www.diktyotv.gr

5 σχόλια:

  1. Γιατί δεν γράφετε και για το περιστατικό που ακούστηκε ότι έγινε στο γήπεδο της Αριδαίας από Πιτ μπουλ σε κοριτσάκι ? Πρέπει να προστατευσουμε τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειχαμε τέτοια ενημερωση, αν μάθουμε κάτι φυσικα και θα το γράψουμε.

      Διαγραφή
    2. με τοσα αδεσποτα στην αριδαια είναι θεμα χρονου να εχουμε και εδώ καποιο θυμα

      φοβούμενοι μην μας μαλωσει η ζωοφιλικη εταιρεια δεν μιλαμε ...όμως δε νυπάρχει τιποτα πιο πανω από την ανθρωπινη ζωή

      τελος να πουμε ότι είναι μια μοδα πολύ χαμηλου επιπεδου ο κάθε ενας νεόπλουτος να αγοραζει σκυλια ρατσας που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να λεγξει και θελει να κανει φιγουρες
      βαζοντας όμως σε ΚΙΝΔΥΝΟ την σωματικη ακερεοτητα των συμπολιτών του και ειδικα των ανήμπορων μικρων παιδιών

      ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

      Διαγραφή
    3. Εύχομαι να μάθετε νέα και να μας ενημερώσετε και ειδικά αν είναι καλά το παιδί. Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση που μας παρέχετε καθημερινά

      Διαγραφή
  2. ισχύει, έγινε στο γήπεδο του Αλμωπου την ώρα προπόνησης στίβου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365