Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Η απίστευτη αλλαγή του Κωνσταντή Σπυρόπουλου – Σχεδόν αγνώριστος (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτο

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος γοήτευε το τηλεοπτικό κοινό- και κυρίως τις γυναίκες!- από τη θέση του κριτή στο «Super Idol». Ακολούθησε η συμμετοχή του στα τηλεοπτικά show «Dream Show» και «ΤV Stars παρουσιάστε». Και από το 2007 και μετά τέλος.


Ο πρώην κριτής γνώρισε και παντρεύτηκε τη σύζυγό του, Ελμίνα Κοπελούζου, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά και ζουν μια ευτυχισμένη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή του, το ζευγάρι έδωσε το παρών ην επίσημη προβολή της ταινίας του Βαγγέλη Ευθυμίου «Ορεινές συμφωνίες», και χάρισε μερικά κλικς στους φωτογράφους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365