Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Η Αντζελίνα Τζολί φωτογραφίζεται γυμνή και αποκαλύπτει τι της απαγορεύει ο Μπραντ Πιτ

Δείτε τις φωτο

H 44χρονη Αντζελίνα Τζολί σε μια αποκαλυπτική φωτογράφηση και συνέντευξη στο νέο τεύχος του Harper’s Bazaar.



Γυμνή, τυλιγμένη σε ένα διάφανο ύφασμα μόνο, η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει στον φακό του Νορβηγού φωτογράφου Solve Sundsbo για το νέο τεύχος Δεκέμβριος/Ιανουάριος του περιοδικού Harper’s Bazaar και εντυπωσιάζει.

Στην εξίσου αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχωρεί στη περιοδικό, η 44χρονη ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο σίκουελ του «Maleficent», μιλά για τη ζωή της, τη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ και τα παιδιά της.

«Η ζωή μπορεί να κλείσει το κομμάτι μας που είναι ελεύθερο, άγριο, ανοιχτό και περίεργο λόγω πόνου ή κακού που μας έκαναν. Τα παιδιά μου γνωρίζουν τον αληθινό εαυτό μου και με βοήθησαν να τον βρω ξανά και να τον αποδεχθώ», περιγράφει η σταρ για το πώς κατάφερε να ξαναβρεί τον εαυτό της μετά τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε και προσθέτει: «Έχουν περάσει πολλά και εγώ έχω διδαχθεί από την δύναμή τους. Ως γονείς, ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να αγκαλιάσουν αυτό που είναι και όλα όσα γνωρίζουν στην καρδιά τους πως είναι σωστά. Και εκείνα θέλουν το ίδιο για εμάς»

Η Τζολί αποκαλύπτει επίσης ότι σκέφτεται να φύγει από την Αμερική και να ζήσει στην Αφρική, επιθυμία που δεν μπορεί να πραγματοποιήσει ακόμα καθώς το απαγορεύει ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ μέχρι τα παιδιά τους να συμπληρώσουν τα 18 τους χρόνια.

«Θα ήθελα πολύ να ζήσω στο εξωτερικό και θα το κάνω μόλις τα παιδιά μου γίνουν 18. Αυτή τη στιγμή πρέπει να έχω βάση εκεί που επιλέγει να ζει ο πατέρας τους», αναφέρει η ηθοποιός και συνεχίζει: «Θέλω να ενθαρρύνω τα παιδιά μου να εξερευνήσουν τον κόσμο χωρίς όρια σε αυτό που επιτρέπεται να σπουδάσουν, να μάθουν ή φαντάζονται πως θα κάνουν στο μέλλον. Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στον κόσμο όχι απλώς να τον γνωρίσουν αλλά να τον ζήσουν και να έχουν φίλους σε όλο τον πλανήτη. Τον επόμενο χρόνο σκεφτόμαστε να ζήσουμε στην Αφρική».

Η διάσημη σταρ έκανε επίσης και μια αναπάντεχη αποκάλυψη σχετικά με ένα τατουάζ που έχει στο σώμα της και τη μητέρα της: «Έχω ένα τατουάζ, "μια προσευχή για τους άγριους στην καρδιά που είναι φυλακισμένοι σε κλουβιά". Το έκανα όταν ήμουν 20 ετών. Ήμουν με τη μαμά μου ένα απόγευμα και ένιωθα χαμένη. Πάντα ήμουν ανήσυχη και παραμένω. Πηγαίναμε για φαγητό και μου μιλούσε για τον χρόνο που είχε περάσει με τον Τένεσι Ουίλιαμς και πόσο λάτρευε τον λόγο του. Μου είπε πως το είχε γράψει αυτό, για τους άγριους στην καρδιά», θυμάται η ηθοποιός. Έτσι πήγε με τη μητέρα της για να κάνει το συγκεκριμένο τατουάζ, το οποίο «χτύπησε» στο αριστερό χέρι της. «Αυτό που έκανε για εμένα εκείνο το βράδυ ήταν να μου υπενθυμίσει πως το άγριο μέσα μου είναι εντάξει και κομμάτι μου», καταλήγει. 





Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) στις





Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie️️ (@angelinajolieoffiiciall) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365