Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Σπάνια έξοδος για την Άννα Δημητρίεβιτς: Δείτε πώς είναι σήμερα η σύζυγος του Θανάση Ευθυμιάδη (ΦΩΤΟ)

Φωτιά στα κόκκινα η Σέρβα ηθοποιός

Η απιστία είναι το κεντρικό θέμα στην παράσταση «Ψύλλοι στα αυτιά» του Ζωρζ Φεντώ με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Θανάση Ευθυμιάδη, τη Μυρτώ Αλικάκη, τη Φαίη Ξυλά, τον Σταύρο Σβήγκο, τον Θανάση Πατριαρχέα κ.ά..


Στην παράσταση έδωσε το παρών πλήθος επωνύμων.

Ανάμεσά τους και η Άννα Δημητρίεβιτς, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του συζύγου της.

Η ίδια έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της, όμως παραμένει μια κούκλα.

Μάλιστα, έκλεψε τις εντυπώσεις με το στιλ της, ενώ πόζαρε με χαμόγελο δίπλα στον Θανάση Ευθυμιάδη.

Φωτιά στα κόκκινα η Σέρβα ηθοποιός.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365