Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Η Ρουμανία θέλει να στείλει τον Πάσσαρη στην Ελλάδα

Σημειώνεται πως την 30/7/2003 δικάστηκε εκεί σε δις ισόβια

Οι ρουμανικές αρχές έχουν αποστείλει αίτημα στην Ελλάδα να παραλάβουν τον Κώστα Πάσσαρη, ώστε να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του στη χώρα μας.



Σύμφωνα με το dikastiko.gr, στα χέρια των ελληνικών αρχών, βρίσκεται αίτημα της Ρουμανίας περί του αν η Ελλάδα συμφωνεί να μεταφερθεί ο κακοποιός στη χώρα για να εκτίσει το υπόλοιπο των ποινών που του επιβλήθηκαν στην Ρουμανία.

Σημειώνεται πως την 30/7/2003 δικάστηκε εκεί σε δις ισόβια, για την δολοφονία δύο ατόμων σε αιματηρή ληστεία. Κατά το ρουμανικό Νόμο, με ευεργετικό υπολογισμό της ποινής, θα μπορούσε ενδεχομένως να αποφυλακιστεί από τη Ρουμανία περίπου μετά από το έτος 2020.

Την απόφαση καλείται να λάβει ο Εισαγγελέας Εκτέλεσης Ποινών του Πρωτοδικείου Αθηνών, μέσα σε σύντομη προθεσμία 90 ημερών, από τη λήψη του αιτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365