Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Άγγελος Αναστασιάδης: Από θαύμα γλύτωσε μετά από τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα ύψους τριών μέτρων

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Άγγελος Αναστασιάδης, μαζί με τον συνεργάτη του Απόστολο Τερζή, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα ύψους τριών μέτρων.


Ως εκ του θαύματος κανείς εκ των δύο δεν υπέστη το παραμικρό, με το αυτοκίνητο του πρώην Ομοσπονδιακού τεχνικού να διαλύεται ολοσχερώς.

Η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη, Βιβή Κηπουρού, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες του τρακαρισμένου αγροτικού.

"Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Ο Άγγελος μου είναι καλά μετά το τροχαίο του" έγραψε και ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες που "κόβουν" την ανάσα:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365