Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Άσπα Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα» – Συγκλονίζει η εξομολόγησή της…

«Στο γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκκαλα»

Στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη ήταν καλεσμένη η Άσπα Τσίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή σε όλο το πανελλήνιο από τη συμμετοχή της στο Fame Story, εξομολογήθηκε, για πρώτη φορά, πως δίνει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα, το πολλαπλό μυέλωμα.



Η Άσπα περιέγραψε πως, μετά την ηχογράφηση του τραγουδιού της, ήρθε αντιμέτωπη με την ωμή πραγματικότητα. Εξήγησε γιατί άργησε να μπει σε θεραπεία, ενώ αποκάλυψε πως το είπε στο γιο της κι έδωσε το δικό της μήνυμα σε όλους.

Πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ, η Άσπα Τσίνα θεωρεί πως χρωστάει πολλά σε αυτό που βιώνει και προειδοποίησε συγκεκριμένους ανθρώπους να μην της τηλεφωνήσουν μετά την αποκάλυψή της.


«Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Πριν βγει η διάγνωση εγώ γνώριζα ότι είχα κάτι πολύ σοβαρό.

Μετά από ειδικές εξετάσεις έμαθα ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο. Στο γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκκαλα», είπε αρχικά η Άσπα Τσίνα.

Έπρεπε άμεσα να ξεκινήσω εντατική χημειοθεραπεία, αλλά ήθελα να εκπληρώσω πρώτα το επαγγελματικό μου όνειρο. Γύρισα το βίντεο κλιπ τέσσερις μετά τη διάγνωση για καρκίνο, πονούσα, αλλά το ήθελα πολύ. Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας.

Έζησα πολύ ωραία πράγματα, αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου. Απολαμβάνω τη μοναξιά μου και δεν θέλω κάποιον σύντροφο στο πλευρό μου», είπε μεταξύ άλλων η Άσπα Τσίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365