Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Προγραμματισμένη Συνάντηση του Βουλευτή Πέλλας Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νικόλαο Παναγιωτόπουλο

Δελτίο Τύπου

Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας συνομίλησε σε προγραμματισμένη συνάντησή τους ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης. Η πρωτοβουλία για τη συνάντηση ανήκει στο Βουλευτή, ο οποίος ως μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, ζήτησε να ενημερωθεί για σειρά ζητημάτων που απασχολούν τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και την Άμυνα της χώρας γενικώς.


Ο Υπουργός παρουσίασε τις προτεραιότητες και το σχεδιασμό του για την πορεία της Εθνικής Άμυνας. Συζητήθηκε η κατεύθυνση που θα έχει η νέα δομή δυνάμεων, καθώς και η προοπτική παραχώρησης σε Δήμους της χρήσης διαφόρων ανενεργών εγκαταστάσεων που υπάγονται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με ιδιαίτερη αναφορά στο νομό Πέλλας. Αναφέρθηκαν στις ανάγκες των τριών Κλάδων, συμπεριλαμβανομένων και των εξοπλισμών, αλλά και σε θέματα που αφορούν τα στελέχη και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη συνέχεια, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις απειλές της χώρας, με έμφαση στην Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και στη διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος. Και οι δύο τόνισαν την ετοιμότητα και τον υψηλό επαγγελματισμό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και την προστιθέμενη αξία των συμμαχιών και των στρατηγικών σχέσεων της χώρας με γειτονικά ή άλλα κράτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365