Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε την να κάνει... θεραπεία προσώπου! (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτο

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως περιποιείται το πρόσωπό της...

Δείτε την φωτο:




#ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Όπως σας υποσχέθηκα και αφού έχω καιρό να σας δημιουργήσω ένα special #chrismpogiveaway ήρθε η ώρα! Κέρδισε θεραπείες προσώπου αξίας 1500 ευρώ από την πρότυπη Δερματολογική κλινική @tzoumaclinic Η δερματολόγος κα @anastasiatzouma θα επιλέξει το δικό σου Diamond Protocol 💍 προσαρμένο εξολοκλήρου στις δικές σου ανάγκες! Πως θα το κερδίσεις; - Follow @tzoumaclinic - Comment και tag 3 φίλους/ες όσες φορές θες! Όσες περισσότερες φορές σχολιάσεις μάλιστα, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσεις! Καλή επιτυχία 🍀 #giveaway #TzoumaClinicDiamond #ΒeBeautifulBeYou #healthyskin #chrismpogiveaways ΥΓ. Το Diamond 💎Protocol είναι ένα ιατρικό πρωτόκολλο που θα προσαρμοστεί στις αναγκες του νικητή και που συνδυάζει τις δυο κορυφαίες ανά τον κόσμο τεχνολογίες, το Discovery Pico Plus Laser που μηδενίζει τον χρόνο σε picosecond και το Hydrafacial  με την καινοτομία πρωτοκόλλου by Dr Zein Οbagi από το Beverly Hills. Η ιατρός Δερματολόγος κα @anastasiatzouma αρχικά θα αξιολογήσει τις ανάγκες του δέρματός σας μέσω μιας βαθιάς Δερμοανάλυσης με Visia και στην συνέχεια βάση αυτών θα σας προτείνει τους κατάλληλους συνδυασμούς Diamond 💎 θεραπειών και το ακριβές πρωτόκολλο που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Το Diamond 💎 Protocol εφαρμόζεται σε άντρες και γυναίκες, σε όλες τις ηλικίες και μπορεί να διορθώσει: - Ουλές ακμής - Ενεργή φλεγμονώδη ακμή - Πανάδες, δυσχρωμίες, μέλασμα - Θαμπό ή λιπαρό δέρμα με πόρους - Λεπτές ή βαθιές ρυτίδες - Φωτογήρανση Προσφέρει επίσης καθαρό, υγιές δέρμα, λαμπερό και ενυδατωμένο και φυσικά λειτουργεί μακροπρόθεσμα ως η σημαντικότερη αντιοξειδωτική και αντιγηραντική θεραπεία πρόληψης.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365